Gubben lilla






Hoho



Viggo sover så sött i sin säng. Jag är redo för ytterligare en dag på jobbet. Han har blivit duktig våran lilla gubbe, han gnäller när han vill ut, sitter på kommando, och ibalnd om han är på humör ger han till och med "vacker tass". Nu ska jag fara vidare, ha en bra daaaaag!

Snygg, snyggare, snyggast.

Gertie SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Viggo <3





Världens sötaste måste jag säga. OCH han har inte pissat inne en gång, ännu :) Väldigt lugn och snäll, men jag tror han saknar sin familj. Nu ligger han iaf i sin korg och sover, hoff så gullig.

Mia, här får du en bild att bli gladare av. Hoppas ditt immunförsvar ger med sig.





Snälla, lägg inte märke till min skorpa på hakan! Fast det hade du säkert redan gjort.  Hejhopp!

Hejdu



Idag är en tråkig dag, och jag jobbar helg ihelg, blää. Det känns som att hela stan har tömts på människor och bara jag är kvar. Därför har jag tid att skriva det här, för jag har inget annat för mig.
Igår gjorde jag nog mitt bästa köp ever, tror jag. En kaffekokarmaskin blev det, jag älskar den! Har allitd velat ha en, och så råkar ju kaffe vara gott. Ska koka lite kaffe nu på en gång, på tal om det. Sitter och väntar på att något roligt ska hända, fast det verkar vara omöjligt. N sjunger för glatta livet i duschen, haha. Han är nästan som ett ljus mitt i allt mörker, men jag måste erkänna, det låter förj*vligt. Nåja, man blir ju glad iallafall. :) 

Har gjort ett annat bra köp (tror nästan det här köpet är bättre än det förra). Ett köp med mycket ansvar som bieffekt, haha lät skumt. Ett köp som kommer springa runt här inom 2 veckor, ett köp som får mitt lilla hjärta att slå dubbla volter, ett köp som är värt varenda krona <3 Förhoppningsvis. Det här köpet har jag velat göra hela mitt liv, och nu blir det äntligen av. Längtar som tusan.

Trevlig helg!

RSS 2.0