Nu är det bevisat..

Jag är verkligen en poet nörd som Ida kallar mig. Jag fattade inte det själv förän nu. Är det något dåligt med det? Nä de kan det väl inte vara, de är ju iallafall till mig de ringer när de vill ha nå rim. haha.

Hemma är jag nu också, jag pendlar som vanligt varje gång jag är ledig. Det blev en tur till Kiruna IGEN. Varför varför är jag så lätt övertalad! Men jag måste erkänna att vi hade kul. Jag fick ju träffa mina kära, de är viktigt. Nu ska de ut och dricka igen, de där ungarna, de är inte ovanligt. Jag jobbar helg och det känns väldigt skönt, jag hade väl dragits in i nätet annars jag med :P Pust. Från en sak till en annan, idag hälsade vi på i skolan igen. Vi träffade våra kääääära gamla lärare, tråkigt nog frågade alla bara samma fråga "Jaha, vad jobbar ni med då?", finns det inget annat de vill veta. Jag fick dra samma visa iallafall 2 gånger. 3 ifall man räknar med visan för Liina och Fanny :) Men de var skoj!

Nu ska jag ta hand om mig själv. Puussar


What if god was one of us?


I Mias hus

Nu sitter jag här med Mia. Vi pratar om vilken kille hon ska välja härnäst, inte den töntiga, allvarliga eller för skojjiga. De är ett svårt val, hon har många att välja mellan. hahah. Nä men ja köpte en kjol idag faktiskt på JC, de var jätte länge sen jag köpte något där. Bara 149 kr! Billigt som fan,

Vad ska vi görs härnäst, jag har en hel dag kvar.

Bekantskap

Kraftig tjej, 37 år. Väldigt sportintresserad, söker dig man eller kvinna med psykiskt eller fysiskt funktionshinder.
"Väduren Oinas"

Läste detta i NSD alldeles nyss, lite skrattretande faktiskt. Inget illa menat, men hur många hittar en partner via kontaktannonser?
Andra roliga...












En bra dag.

Okej då är man plötsligt rikare än igår, de känns underbart underbart underbart! Nu får jag börja slösa igen! Dålig vana. Egentligen borde jag spara bättre, jag kommer behöva pengarna senare till det ena och det andra. Men jag har ett sånt köpsug! Hanna säger att jag är onormal, hon känner ingen som handlar så mycket som mig. Det är i och för sig sant, men jag är verkligen inte onormal, jag vet många andra som handlar. Man måste handla ibland. En person brukar säga till mig "Kan du inte göra det en annan gång, inte nu, snälla! spara pengarna", men NU är en annan gång och detta måste göras. Eller jag kan ju börja med att kika om det det finns något jag vill ha, sen får jag se hur det blir. För man kan ju inte köpa något bara för att köpa!

Nu ska jag gå och packa badkläderna! Varmbad återigen.

Tisdag

Nu sitter jag med kusinernas gamla träningsbyxor på och J;s favorit buff som är orange, för övrigt är de Hannas :P Ofräsch igen, typiskt. Men de måste man vara ibland också, annars uppskattar man inte att bli ren igen! Haha. Väntar på att gullungen ska komma, han är nog här vilken sekund som helst, och nej nisse, jag pratar inte om dig nu.
Vilket väder det har varit idag alltså, när solen skiner utanför vill man bara hoppa i kläderna och fara ut med skotern, grilla, mysa med vännerna och äta god mat! Men nu blev det inte så.. Nästa vecka har alla som går skola sportlov, roligt för dem. Tråkigt för mig, jag jobbar säkert. Men nån dag ska jag nog vara ledig, vi har faktiskt traditioner att fullfölja!

Skidor är de värsta som finns, på tv alltså. Jag hatar att titta och höra på det! BLÄÄÄÄÄ

Söndag och jag lever

Mertajärvi, Kiruna, Gällivare, Kiruna, Mertajärvi. Mellan dessa ställen har jag pendlat ihelg. Jag är glad över att jag lever, de var en hård helg. Haha. Jag är även glad över att jag känner mig som en människa igen, jag var inte jag igår. Jag ska inte gå ut på länge, varför slösa bort en hel dag av sitt liv, de är inte värt det. Börjar jag bli vuxen eller är jag bara tråkig? Ordspråket Man lever bara en gång snurrar i mitt huvud, men betyder det att livet går ut på att festa? Jag kan ha kul utan det nu känner jag, livet är värt att ta vara på, man lever ju som sagt bara en gång. Varför inte leva som att varje dag vore den sista istället, då levde jag min sista dag riktigt dåligt i lördags isåfall.

Just duschat och sitter nu med ansiktsmask, jag känner mig fräsch! Fy faaan vad skönt det är. Beck på tv också, blev besviken när jag såg att det var avsnittet Advokaten, den har jag sett minst hundra gånger. Varför visar de bara repriser?
Nu ska jag bara slappa, dricka te och skriva lite. En dikt kanske, Okej, de låter töntigt, men jag brukar skriva dikter ibalnd när jag känner att jag behöver bli av med en känsla . Dikter är bra! Tralalala


Hårtbröd och nyponsoppa

består min frukost av...

Idag- Jobba, sluta och åka till Kiruna.
Torsdag- Vet inte ännu vad jag ska göra här. Typ gå på stan, fördriva tiden. Laga god mat!
Fredag- Åka till gällivare med Nisse, Sanna och Ida. SER FRAM EMOT!
Lördag- Antingen vaknar jag i Mertajärvi eller så vaknar jag i Kiruna. De är inte bestämmt ännu. Ledig för övrigt
Söndag- Jobba jobba jobba


 Ränder+ Ränder = Sant


På tal om det.

Jag har suttit  fast framför datorn, inte framför internet för en gång skull, tack gode gud! Utan framför första säsongen av Gossip Girl som Elin lånade mig. Den är snart slut, så mycket har jag tittat. Satt uppe till tre på natten igår, jag hade ingen aning om vad klockan var innan jag släckte av datorn. Jag hade inte så höga förhoppningar, men jag gav den en chans och jag gillar det faktiskt. Serien alltså. Varför har jag aldrig tittat på den förut?

Inga pengar på mobilen heller, 1 krona högst. Det känns inte ens värt att fylla på den, alla jag behöver prata med ringer mig :P Annars har jag ju en hemtelefon som jag kan använda i nödfall. På tal om det, Ida du kan ringa mig senare när du känner, om du läser det här i kväll!

Hela min familj sitter klistrade framför tv;n, Andra avenyn i ettan. Pappas favorit program, eller ska jag kalla det serie :) Han missar inte ett avsnitt, haha. Gulligt.-

Nu har jag några behov som måste göras. Puss puss


Norge fortfarande

De känns som att jag varit borta skit länge. Egentligen är det bara en helg, men jag är ju faktiskt i ett annat land och med det menas att jag varken kan ringa någon eller skriva ett liten ynka sms! Därför vill vi nu åka hem och känna oss som vanlig igen, dvs med telefoner som fungerar där vi är.. (Hur var det med det där att bli mer självständig?)
Just nu kämpar jag med att få alla Ä och Ö att se SVENSKA ut. Lite jobbigt faktiskt, de tar längre tid än vanligt att skriva.För övrigt har jag ätit pizza tre dagar i rad nu, känner mig äcklig och uppsvälld. Men det finns faktiskt inte så många andra alternativ.. Vi har hunnit kolla tre filmer oxå, den senaste vi såg var dålig. Tropic Thunder hette den tror jag. Twilight var vældigt bra, rekommenderas verkligen! Jag blir lite små kär i killen Edward, men vi säger inget om de till nisse, han blir så svartsjuk! Hahah.

PUSS

Fredag den 13

Hitills har jag klarat mig, ingen otur øver mig idag inte. Men klockan ær bara barnet, ænnu kan det hænda saker. Tror jag på sånt? Ja vet inte, lite grann kanske. Nær jag tog studenten i sommras, fredag den 13 Juni hænde det bara en massa bra saker! Okej, vi hade otur med vædret, men de berodde nog inte på datumet. De ær nog bara påhitt allt sånt dær med att det ska vara otur just idag, de var  sækert någon smart mænniska som kom på de før længe længe sen. Okej, hænder de nåt dåligt nu på kvællen skyller jag sjælvklart på de!

Før øvrigt framme i Kautokeino. Vilket du redan mærkt på grund av de konstiga bokstæverna.
Men nu ska vi æta pizza! Puuss och kram


Vill ha

Nu ligger jag på sängen och funderar. Jag vill ha de här skorna! Hanna säger att de ser ut som ett par skridsskor,men de är väldigt fina ändå! Jag tror att de är väldigt sköna oxå. Men jag har ju en hel del skor redan, kan man ha för mycket? De jobbiga är att de kostar så mycket..... Man kan ju alltid drömma..





Bilder tagna från WWW.CHICY.SE

Torsdag

Det gick skit bra på badis igår. Mamma fotade en massa, jag lägger väl säkert in någon bild senare. Om jag orkar :)

Jag är så sugen på att åka utomlands. Sola och bada. Det hade inte suttit fel kan jag säga! Till sommaren måste vi göra en tripp, jag och några frivilliga. Punkt slut!
Äh, då måste ja bara lägga upp en bild!



Kolla in vågorna! OCH de gamla tanterna. Mycket vackert..

Badhuset here we come!

Snart bär det av mot karesuando och badhuset! De var väldigt länge sen jag badade där, säkert minst 5 år sedan? Det väcker minnen sen när man var liten, jag tänker bland annat på  baddräkts-skräcken man hade då. Jag hatade bad i skolan, eller iallafall under högstadiet. Allt för ofta kändes det som att man visade för mycket, eller man kanske var bekymrad över att man inte hade särskillt mycket att visa. Jag vet inte. Men jag gillar att bada, de är roligt. Jag hittade inte min bikiniöverdel så jag lånar hannas, konstigt nog passar den på mig. Haha. Inte för att badhuset är stort eller speciellt, men just idag är det varmt vatten! Plus i kanten. 

Det finns ett liten problem bara, hur sätter man på bastun? Tekniska Amanda är på väg!


För en gång skull.



är även jag lite fräsch..

Måndag igen

Idag åker jag till Kiruna, kommer hem imån igen. Det blir nog ganska sent idag, slutar först halv 7. Men bättre sent än aldrig. Nisse lovade mig att vi skulle gå på nautilus imån, jag får se vad de blir av det. Han brukar säga saker ibland för att göra mig glad. haha.

Jag är i behov av en kamera, just nu delar familjen på en gammal ful. De skulle varit skönt med en egen som jag får ta med vart jag vill. Eller egentligen är det slöseri med pengar, det får kanske bli en senare fråga. De är så mycket man behöver, eller rättare sagt tror att man behöver.  Man har egentligen bara inbillat sig att man måste ha vissa saker, som tex tv, mobil, bil mm. Jag tror nog att jag hade klarat mig utan en del saker. Dags att bli mer självständig.



Varning för känsliga tittare



Världens sötaste!
J;s svar på frågan, vad gör du. "Ada i inken, olit"

Alla har glömt

Vilken kille alltså, eller snarare gubbe, Freddie Wadling. Jag föll pladask, vilken skön låt. Jag fastnade illa nog framför melodifestivalen ändå och det enda jag gillade var faktiskt den här låten. Freddie Wadling- Alla har glömt. Mamma tyckte att han inte var särskillt rolig att titta på, de är i och för sig sant, men om man blundade (eller tittade bort) fanns där stor potential. Fin text och vacker melodi.

Jag störde mig på den nya programmledaren, vet inte vem hon är eller vad hon heter, men hon var störande. Hon skrek när hon pratade och hon bytte kläder hela tiden! Jag gillade Luuk bättre, inte för att det egentligen splar någon roll för mig. Men men .

Ville lägga in klippet med honom, dock vet jag inte hur det fungerar så de får vara!

God natt

Dagens

Jag har bakat en paj idag, en med hallon och blåbär. Riktigt god faktiskt. Jag brukar inte gilla att baka pajer, men nu var de roligt. Jag hade ju någon som tittade på hela tiden. De var nog det som gjorde det, sällskapet alltså. Jag kanske lägger in en bild på min vackra skapelse som den såg ut, nu är den försvunnen, borta, slut!

Vi har inget vatten heller, pumpen kronglar. Hanna skulle just tvätta händerna, hon hade smort in sig med tvål och allt, men vattnet är slut, så hon fick lösa det på ett annat sätt. Jag blir nästan panikslagen när de blir så här. Jag behöver vatten, jag måste veta att det finns vatten! Vad ska jag nu tvätta mig med, duscha med, dricka? Pappa laga nu!
Melodifestivalen började nyss, jag tror inte jag orkar kolla, men de finns kanske inget annat val. Nu när vattnet är slut oxå, jag kan inte ens dricka lite te! Förbannat. Stackars alla utan vatten, jag sörjer med er!

Det som stod här innan får inte stå här mer. Men då får de stå så här istället, du är en rolig prick, men jag älskar dig ändå!

 

Mina lediga dagar..

Har jag spenderat i Suija hos gubben. Vi har haft det jätte mysigt. Tittat tv i nya teven och bara varit. Han lagade kyckling idag, något nytt för oss båda. Konstigt nog blev det bra tillslut (över förväntan faktiskt). Haha.
Nu känns det lite tomt, undrar när jag får se dig igen :)
Jag jobbar i helg, de ska bli både kul och skönt. Då har jag någonting att göra :) Imån ska vi hitta på en hel del roliga saker, bland annat leka med hinken, duscha, måla, titta film, sjunga och busa.

Har just duschat, nu ska jag måla naglarna. Kul imellan åt. Jag tror jag kör på knallrött idag!!! Snyyggt.

Dagens lycka

Mitt efterlängtade hm paket kom idag. Den har varit på villovägar i två veckor nu, men nu är den äntligen här. Alting passade bra, jag är särskillt nöjd över min väska och mina skor. Saker jag behöver.
Tiden går så snabbt nu för tiden. Ena stunden är de söndag, sen är de plötsligt fredag. Ja hinner inte meed. I och för sig är de ganska skönt att veckorna går, då är de snart vår och sedan sommar. Längtar verkligen.


I den värld vi lever i,
vet man aldrig hur de bli.

Aldrig några planer ha,
för de kan ändras på en dag.

På en enda liten stund,
kan en fyrkant blivit rund.

Glöm ej bort de nära,
håll hårt, hårt i de kära.

Blunda för att sedan se.
Allt kan hända, allt kan ske.

Man vet aldrig hur det bli,
i den värld vi lever i.

3 feb

Jag gillar min nya kjol från indiska. Sitter och tittar på den just nu. Gulligt gulligt.

Idag jobbar jag lite längre än vanligt, nya saker att lära sig. .. Igår tittade vi mumin hur länge som helst, jag börjar gilla den filmen mer och mer. Jag kan typ varje mening i filmen snart, men de är fortfarande lika kul! Särskillt när han sitter så snällt i stolen också.

Varför har man inte varit oftare på fiket i finland egentligen, de är ju ganska mysigt där ändå. Okej de har väl inte världens godaste bullar men de är ju bra att de finns något här överhuvudtaget. Man ska inte klaga. Vi var där igår, ett wienerbröd blev det, och en festis. J älskade det iaf :)
Nä nu ska jag dra mig härifrån, hitta på nåt annat. Göra pizza kanske? Ja jag får se va de blir.

2 feb

Hej hallå
Idag har jag varit riktigt flitig. Jag har sytt in mina jeans, de blev skit snyggt! Innan var de stora och breda, nu sitter de fint och är precis som jag vill ha dem. Duktigt eller hur :)

På tåget




 Ida ser ut som en eskimå :P




Dagens

Vilket väder de var idag. Det känns skönt att solen är tillbaka! Jag fick ett glädjerus, utan anledning egentligen. Idag kände jag mig lycklig helt enkelt. Solen gjorde nog sitt också.

På tal om solen, här kommer en bild på dagens solstråle!



Idag gjorde du mig extra förtjust, tack för att du gjorde mig så glad. Tack för att du ler som du gör ochTack för att du är den du är.

RSS 2.0