Sjuklingar är vi hela bunten

När jag var liten och låg med någon sjukdom ville jag alltid ha cola och ett visst kex som jag inte kommer ihåg vad det heter. Nu har jag legat med sjukdom igen. De verkar inte vara många som klarat sig ur denna jävlighet! Nånå, jag har druckit cola, lika gott var det inte som då. Men jag mår ju mycket bättre nu än för 2 dagar sen :P Kex har jag inte ätit alls, och ifall jag kommer ihåg rätt var de inte ens goda. Däremot har jag ätit alvedon, eller jag borde egentligen säga att jag har missbrukat alvedon. Säg mig vad världen hade varit utan det, alvedon! Tack för allt du gjort för mig kära lilla du. Jag är dig evigt tacksam!
Nu har jag råkat, läs RÅKAT, inte med flit alltså, smittat pappa. Han som inte trodde att han skulle bli sjuk, nu har han som sagt, råkat bli smittad och hostar som jag. Jag har sagt förlåt, och jag tycker så synd om honom. Men de är bättre att vi har haft influensan ifall det nu är det vi varit smittade av, så slipper man ta den där läskiga sprutan. N läste att den kunde ge 114 biverkningar, jag vägrar ta! Jag måste då säga att det var som en helt vanlig sjuka, inget ovanligt liksom. Men de är tråkigt att vara sjuk, man missar så mycket, man orkar så lite. Ida har varit min lilla doktor, hon har ringt mig och bett mig dricka vatten, ta alvedon, tvätta händerna, ligga med huvudet under täcket. Ja, hon har verkligen hjälpt mig. Tack! Nu vet jag hur jag ska hjälpa pappa. De värsta är att han vet hur man ska dra nytta av tillfället!

Hade!

Behöver jag säga någonting överhuvudtaget?


hej!

Just nu har jag sååån huvudvärk, de är hemskt. Har tagit alvedon och ska gå och lägga mig. Det behövs verkligen!

De är så tomt utan mamma och Hanna här i byn. De är som att en del av mig själv fattas. Nu när det bara är jag och pappa här får jag göra allting. Diska, städa, laga mat, sätta in/ta ut disken. Jag dör! Mamma du är jätte välökommen hem. Haha. Men de är inte bara därför, jag saknar hela dig också. Pappa går ju och lägger sig vid 9, Hanna var är du när jag behöver dig?
Stackars lilla mig. 

Förresten, den som följt min blogg ett tag kanske kommer ihåg att jag visade en klocka jag ville ha för ett tag sen. En silvrig med marilyn monroe? Jag fick precis en sån för ett par dagar sen av N, tror du jag blev glad? :) Den är verkligen gjord för min handled! Skyddar den med livet. Kärlek, verkligen kärlek. 

   


Stockholm!






























Helgen i bilder. Det blev ganska många! Haha, men de är inte ens hälften av alla bilder jag har på kameran. Fy fan va kul vi har haft.

Nu ska jag kolla Tinas cockalone. Puss

Nu kan jag skriva det jag egentligen hade velat göra i det tidigare inlägget..

Det blev en resa ihelg, men inte till fjällen som Mia trodde. Vi hamnade i huvudstaden, jag och Ida. Utan förvaning klampade vi in och överraskade henne, hon blev självklart såå glad över att se oss. Och vi var självklart glada över att få se henne också :)
Vad vi hade planerat detta Ida och jag, och resultatet blev skit bra tillslut!
Nå väl, vi har haft jätte kul, träffat på jätte trevliga människor, åkt tunnelbana, shoppat loss på alla HM i stockholm, druckit vin, diskat ett berg av disk, shoppat lite till, sprungit mellan alla långa människor, trängts, svettats, frusit, bråkat om täcke, slagit dem som snarkat, sminkat varandra, käkat pizza, torkat efter Jeppes klanterier, lyssnat på tjat och ringt kompisar hemma. Köpt skor på skopunkten, köpt skor på hm, letat efter en kiosk i hundra år, varit pissnödiga, åkt svart taxi, lurat folk om syskonskap, packat väskor upp och ner, tagit hand om guldfiskar, pratat om hur mycket ost egentligen betyder för människan, käkat hamburgare på max, hatat vatten på flaska, kramats, tittat bumbibjörnarna och mycket mycket mer!
En toppen helg verkligen! Ska lägga upp bilder senare.

Tjaaaooo

Jadu

Imorgon bär det av. Jag har packat klart, det blev en hel del kan jag lova. Det kommer bli en kul resa, det kan jag också lova! Att humorn kommer ligga på topp behöver jag väl inte ens säga? Men men, jag slänger väl upp bilder när jag kom mer hem igen, på söndag alltså. Fy fan vad jag längtar!
Det ska bli så kul att få vara med mitt dreamteam igen, det slår aldrig fel.

God natt alla där ute i stora vida världen, nu ska jag försöka få mig min skönhetssömn.

Som ett ljus från himlen

Idag satt jag här, funderade, tänkte, läste och skrev. Räknade ut snittet på mina betyg från gymnasiet, kollade runt på olika utbildningar. Alla som känner mig vet att jag kommer läsa vidare, nångång, till nånting :) Jag vägrar bli en sån, som mamma kallar det, soffliggare. Jobba på Ica eller systembolaget, deprimerande. De är ju fortafarande bra att ha ett jobb, vad som helst för att få in pengar. Annars kan man helt enkelt inte överleva i denna svåra värld. Men då har jag kommit på, att varför ska man jobba med något som man egentligen inte alls är intresserad av, när vi har en möjlighet att välja vad vi vill göra? Det är ju klart, det är inte det lättaste att veta vad. Då måste man jobba på, tills den dagen det står klart, de är det här jag vill!
Det finns så mycket att välja mellan, se bara. Sjuksköterska, frisör, sotare, polis, brandman, väktare, bartender, lärare, flygvärdinna, veterinär, förskolelärare, pilot. Säg mig, hur ska man veta? Tänk om man vill göra flera saker? Tänk om det inte finns något alls man gillar? SÄG MIG! Varför? Snälla lilla gud, varför kan man inte få veta redan vid födseln så man slipper undra. Huvudvärk.

Sen kom det, som ett ljus från himlen, ett tecken från gud!
Är det verkligen det jag ska bli?


About shoes

Jag har alltid varit en tjej som älskar skor! Det började redan vid tidig ålder. Vi har en film på mig när jag var liten där jag prövade mina första skor. Jag hade problem att gå med dem, men jag gav inte upp! Jag skulle ha dem på mig, trots att de var lite för stora och lite för tunga. De var där det började. De var då en liten låga tändes inom mig, idag brinner en hel majbrasa där inne. Jag älskar skor! Jag har vänner som stör sig måttligt på mig och mina köp. Hade jag varit miljonär hade jag haft en enorm garderob, jag lovar :) Jag tror att jag äger ungefär 30(++) talet skor. Inte så mycket med tanke på att jag inte använder alla.
Men jag är inte en sån person som kan köpa 8 par skor på samma dag! Aldrig. De räcker med ett par åt gången. Då är jag nöjd. Och jag har fula skor också för såna måste man ha, men om vi går ut, då föredrar jag dom höga sakerna. 

 Ett par skor jag är sugen på just nu :)

Stylish ankle boot

Hej då!


Inte utan min mössa



Lite av vad som helst.

Men GOOOD MORGON allihopa!
Eller god förmiddag. Eller heter det god förlunch? Aja.
Nu sitter jag här igen, på min gröna stol i ett hörn av mitt rum. Sängen är bäddad, disken är fixad, nu är det bara jag själv som behöver snyggas till. Ser inte så fräsch ut kan jag säga. Jag förstår inte hur mitt hår kan se ut så här på morgonen, det står åt alla håll och kanter!! Just nu kan bara en mössa rädda mig! Ska köpa en ny för den delen. Jag hör att pappa håller på att klyva ved här utranför. Ni vet det där härliga ljudet av ved som spricker när det är kallt ute? Just det hör jag nu. Hela kvällen igår har jag försök skriva en önskelista (haha, visst är jag barnslig :P), men de är inte lika lätt nå mer som det brukade vara för ungefär 10 år sedan. Då kunde listan bli ungefär 1 kilometer lång, och ifall mamma frågade "vad vill du ha mest av alla dessa saker?", så fanns det inget svar. Man ville ha allt eller ja, allt. (Nu sågar han med motorsågen, låter FÖRJÄVLIGT)
De är som jag brukar säga, det hade varit lättast om man inte behövde köpa någoting alls åt varandra, tänk vilken frid och fröjd! Nu känner jag ångest för att jag måste komma på någonting bra att önska mig så att jag inte får något jag inte behöver. Låter lite knasigt, men de är sant!

Här i Mertajärvi springer tiden iväg, ingen dag är den andre lik. Inte om man jämför dem på datumen, men dagarna i sig är väldigt lika, med tanke på att det nästan aldrig händer något ovanligt eller spännande. Ändå går veckorna och månaderna förbi med super fart. Vintarna är ändå den bästa årstiden att bo hemma. Sommrana åker jag gärna runt överallt. Men på vintrarna kan man göra så mycket här i byarna. Och framförallt, man kan ha på sig täckbyxor när man än känner för det! De är nog det bästa när jag tänker efter.
Hej då.


The truth

Jag har inte haft lust att skriva blogg på hela helgen. Har bara lagt upp lite bilder. Detta beror väl dels på att det finns såna som inte uppskattar det man skriver, eller gör överhuvudtaget. Så jag vet inte om jag ska lägga ner hela skiten. Egentligen ska inte det få mig att sluta skriva, jag tycker ju det är kul! Men man tappar suget, blir tomt i skallen. Det enda som snurrar runt är "ska jag försöka vara någon jag inte är, bara för att den/det ska må bättre?". Den här bloggen handlar ju faktiskt om mig, och MITT liv, ingen annans. Vad jag skriver tycker jag inte att någon annan ska lägga síg i, så länge det inte är något positivt.
Och till den eller dom som kanske läser det här nu så tycker jag att man ska tänka på vad man säger till folk. För jag får faktiskt höra allt i slutändan, och jag blir inte särskillt glad av gnäll. Och en grej till, bara för att titta på mina bilder och döma utifrån dem så tycker jag att man kan ta och läsa det jag skriver också. För det finns faktiskt en hel del bra saker där! Är egentligen inte alls arg eller sur. Blir bara upprörd när det känns som att man tar ett steg fram och sen två steg tillbaka. Jag är glad så länge jag får ha min blogg ifred! Som sagt, vill du inte läsa, gå här ifrån


Visst är jag väl konstigt lik en människa? Eller hur.-

Inspiration från mattorna i köket.

Mina nyaste målningar. Tänk på att ljuset inte ger tavlorna rättvisa.


Tänk dig en natt med honom....


Jag är kär. Haha,

Som hon säger själv, inte flicka 18 mer.

Jag hann inte alls skriva ett inlägg tillägnat Ida igår, de var fullrulle hela dagen. Men jag kan säga så här, GRATTIS Ida, i efterskott. Nu är du lika bra som jag två månader framöver ;) Haha. Hon fick iallafall sitt efterlängtade kalas. Även om det nästan spårade, men vi hade det trevligt! Bak av Idas födelsedags tårta! Den blev förjävla god! :)







Ute i stugan!



Kanske den enda bilden vi har på oss tre. Dom är väldigt sällsynta :P





Orkar inte mer! Ska sova! Hej då.

Jag och Ida just right now!


Världens sötaste kakfat och lite annat.





Hittade den gömd i ett skåp, nu ska den allt få komma fram och göra vad den är bäst på, just det, att vara ett kakfat :)

--------------------------------------------------------------------------------------

Idag kommer ida hit till byn. Vi ska baka en tårta (haha, va mycket kak och bak prat det blev nu). Hon fyller år på fredag. Det passar så bra att hon fyller år just ihelg, då jag är ledig och Mia kommer upp. De blir lite party party ihelgen, man måste ju fira henne såklart! Jag har blivit tvingad att sova med henne hemma hos faster också, inte för att jag har något emot det. Vi kommer har ff (=fasterfritt). Jag tror vi kommer ha superduper kul! Vända upp och ner på hela köket, bara för en liten tårtas skull. Sen kommer vi bråka om vem som ska diska och vem som ska få skriva hennes namn på tårtan, jag bara vet det! Visst behöver man inga ägg till tårta? Kanske man behöver, men jag tror vi köper tårtbotten, för här ska de fan inte behöva kronglas med äggen. Ida har nämligen en förbannelse över sig, hon och ägg går liksom inte ihop. Hon är lite som Ior i Nalle Puh, han som alltid har ett regnmoln över sig. Direkt hon drar fram kokboken och förklädet smyger regnmolnet fram och inte för att låta nervärderande, men de går inte alltid som hon tänkt sig när hon bakar. Men tro mig, ibland lyckas hon totalt!
Jag känner att jag hade kunnat skriva hur mycket som helst om oss och faster hus. Där händer det alltid något kul! Jag känner på mig att den här helgen kommer bli något speciellt, på ett eller annat sätt.
Och om det inte vore nog med att vi måste baka våran egen tårta så har vi en hund som jukkar på allt att passa också! Han är inte den lättaste att sköta, inte för att jag tagit hand om honom någongång ensam, men jag känner den pricken! Han smiter så fort han får tillfälle, jukkar på ALLT så fort han får tillfälle och är riktigt jävlig när han känner för det. (Tar upp all plats i sängen tex, fast man ber honom snällt att flytta på sig rör han inte en fena. Mycket egoistiskt.) PLUS detta så tycker han inte om att vara ensam. Herregud. Längtar redan!


Vi inne i dimman en gång.


Dagen efter blir vi konstigt nog alltid ett par konstiga samer med världens sämsta humor! Haha.

Nu kom pappa hem från jobbet, ska runda av här! Hej då!

Den här låten snurrar runt runt i mina högtalare just nu.




.




De ska bli så kul nu när du äntligen kommer hit igen! Du sitter antagligen på flyget just nu. Snart, snart! Mia is back in town! Woho!

Äntligen får jag visa!

Här är ett par skönheter. Tavlorna inte färdiga på den här bilden, men de är tyvärr de enda fotot jag har på dem. Nu är de i Idas händer :) Hon blev glad iallafall, de är ju huvudsaken!


Jag gillar dem skarpt! Nu har jag ett annat projekt på gång... Visar väl nångång :)

Hur mycket kirunabo är du?

Snodde en grej igen.

Du har varit i/på:
[x] vita scenen
[x] kupolen
[  ] lompisgrillen
[x] gallerian
[x] lappkonsum
[x] luossakonsum
[x] trädgårdskonsum
[x] sporthallen
[x] lombia
[x] industriområdet
[  ] åkaregatan
[x] matto
= 10
Skolor du har varit på:
[x] högalidskolan
[x] bolagskolan
[  ] lomboloskolan
[  ] luossaskolan
[  ] triangelskolan
[  ] friluftskolan vargen
[x] hjampis
= 3
Du har:
[x] köpt cigg från godisgruvan
[  ] badat i fontänen vid scandic
[x] sett en riktig same
[x] ätit pizza i valentinokällaren
[x] hängt utanför uh
[x] åkt i Luossabacken
[  ] varit på kyrkotaket
[x] handlat på statoil efter 12 på natten
[x] hängt i tuolla
[  ] gått runt lompissjön
[  ] har en bild som du har fotat själv på kyrkan
[x] åkt tåg från tågstation
[  ] badat i utebadet
[x] åkt raggen runt stan
[x] varit på loussatoppen
[x] handlat från ö&b
[  ] hängt på Ica taket på lompis
[x] kollat hockey på lombia
= 12
Totalt: 25

1-11 Är du fet och lat? Du går ju aldrig utanför dörrarna, du måste verkligen hata Kiruna så lite som du har sett!
12-21 Du har missat mycket! How about gå ut och röra sig lite till?
22-32 Lilla människa, ungefär alla vet vem du är och dom som inte vet förtjänar de inte heller, COOLING!
33-37 Kirunabo från topp till tå! och så har du kirunakartan i hjärnan.

Grattis på födelsedagen kusinen!





Grattis grattis! En bild tillsammans på oss blev det också, snodde den av dig :) Hoppas du har en bra dag!

Kramar

Fix och trix







3 bilder på vardagsrummet fick det bli. :)

God natt

what a wonderful morning

Skinande sol, blänkande vit snö, frost på fönstren. Jag säger bara ett ord, vackert.

Just nu sitter H och J här bakom mig på sängen och spelar memoryt som vi gjorde igår. Med egna bilder, han gillar det iallafall :) Mamma lagar mat i köket.
Ikväll åker jag till Kiruna IGEN. Bara en snabb sväng, vi kommer hem imorgon. En grej med jobbet bara. Vi håller tummarna att det blir bra nu!

Saker vi har på schemat idag:
Käka
Gå ut och promenera
Packa väskan

Tjaaaaooooooooo

25 kronors bandet.


Jag har en. Har du?

Tom skalle

Jahapp. Då var man färdig bastad. Jag vill egentligen inte skriva om min dag, de är så tråkigt och ointressant. De är mycket roligare att läsa om något som är just roligt, men vad kan jag berätta som är roligt? Jag kan inte komma på något speciellt just nu. Kanske dyker det upp något om jag skriver några tråkiga rader till.
Ja de var väldigt varmt i bastun. Blött var det också. Nu efteråt ser fejset ut som en röd tomat, eller lite mer som när man bränt sig i solariumet. Håret är stort, som det blir när jag bastat eller varit i närheten av vatten överhuvudtaget.
Äh. De är tomt i skallen. Inte ens ett litet roligt ord kan smyga fram...........Jävlar också.
Vi börjar om.

Hej kära bloggen.
(Tänker så att hjärncellerna kokar).
Jo, min syster fyllde år i förrgår och min mamma igår. De är ju något roligt :) 16 och 48 blev de. 64 år tillsammans. Jag har varit riktigt taskig mot dem iår, jag har inte gett dem några riktiga presenter! Mamma fick trisslotter, ja vet att de är dålig stil, ja menar att hur svårt är de att köpa ett par trisslotter? Ingen tanke bakom det alls, förutom att hon hade kunnat vinna pengar. Men de gör man ju aldrig, och de gjorde inte hon heller. Hanna har inte fått någonting alls. De blir bara värre eller hur :) Haha. Men jag ska köpa något! Jag kommer göra det. Jag måste!
Om två år är Hanna 18 och mamma 50, då är jag 22. Ganska konstigt. Vilken fest vi måste ha då, till lillen för att hon blir myndig och till mamma för att hon har levt halva sitt liv.
Ni är bäst. De var väl det enda kuliga som jag kunde komma på, just nu.



Hej då.

Idag












I min väska





Jag tänkte att jag skulle visa dig vad jag har i min väska. De brukar faktiskt finnas mycket mer i den, men nu hade jag detta där.

En Mössa, en mobilladdare, en pälskrage, en mobil, en börs, en tändare, lepsyl, en snodd och fingervantar!

Visa vad du har i din väska också! Kul grej.

Snö

Förresten så faller det stora vita snöflingor här utanför. Jag tror inte vi vågar gå ut alls idag, man kan ju bli blöt. Haha, de där lät precis som Tratten och Finkel, "men då kan ni ju bli fulla". Dom är roliga. Men tillbaka till ämnet, snö. Imorse när jag vaknade snöade det bara lite grann, nu snackar vi snöoväder. Marken är snart helt täckt av detta vita täcke. Nu är det farligt att vistas ute på vägarna, särskillt om man har sommardäck. Pappa har redan ringt till mig två gånger idag och varnat mig om hur halt det är. "De är jätte farligt när du svänger, så kör sakta", han pratade till mig som om jag inte kunde köra bil? Eller så är han bara rädd om mig, man kan se det från den sidan också :) Ida har också hunnit ringa och berätta om vädret, som vilken skvallerkärring :P Haha. Hon bad mig titta ut genom fönstret, men jag låg i sängen och orkade inte stiga upp just då. När jag sen steg upp, en halvtimme senare ungefär så tittade jag ut. Vitt, vitt överallt.
När vi var små brukade mamma väcka oss tidigt på morgonen innan vi skulle upp till skolan och säga att det snöade. Det fanns alltid en speciell känsla i luften den dagen, de kändes lite så idag också. Glädjen spreds som i min kropp, snön är här.

Om du undrar så finns det inte 2 likadana snöflingor någonstans. Varje snöflinga är unik och speciell. De har jag lärt mig av Nalle puh.
Hej.


Spotify

N har fixat spotify hit hem till mig. Åh så skönt de är! Slipper man leta låtar på youtube som tar hundra år! Här går det undan. Jag har just gjort min egen playlist, där hittar man låtar av bla. Pink, takida, Melissa horn, Nomy, Lars Winnerbäck, Lily Allen, coldplay. Ja de är en hel del!

Nu spelas Not fear med Lily Allen. Den ärrr pra.

Kanelbullar





Alldeles nyss har jag smakat på bullarna jag bakat idag. De var så jävla goda! Ursch var jag på väg att säga :P Haha. Det finns en liten hemmafru inom mig, men de är bara ibland.

Nu ska jag kolla Hells kitchen. Tjaaao

Kommentaren

Jag och N ligger i sängen, tittar på varandra.
Jag säger någonting. De blir tyst. Då kommer det, den fräckaste och elakaste kommentaren.
"Hörru", säger han nervöst. "Ja" frågar jag och tittar undrande. "Du borde köpa SB12 och överkonsumera den".

Haha, taskigt sagt! Men jag måste väl erkänna att jag hade dålig andedräkt.

Den här bilden blir jag glad av.

En bensindunk tjuv







Hahha.


En dag




---

Ibland har man ångest och ibland mår man dåligt över allting fast man egentligen inte vet varför. Livslusten sugs som ur en. Det finns dagar då man bara vill ge upp allting, men som den starka person man är kämpar man vidare. Du, de är klart jag tänker på dig där borta. Du är så nära, men ändå så långt bort. Även om du inte vill prata om det, förstår jag dig. Och de är mycket lättare att skriva om det, än att prata om det. Lilla vän, jag saknar dig. De könns skönt att du fortfarande bor i samma land och att jag ka ringa dig när jag vill. Ett telefonsamtal bort, en flygresa bort. Kompis, kommer du ihåg när du sa till mig att jag alltid kan lita på dig? Och att jag alltid kan räkna med dig, vad det än gäller? Jag ville bara säga att du kan lita på mig och räkna med mig också.

Jag tänker på dig, babyhanden.  


Internet, åh tack gode gud!

Fy fan vad jag hatar telias mobila bredband som jag har hemma i byn, den har inte funkat på 3 dagar! Snacka om att jag nästan blivit skogstokig. Jag och Hanna har inte haft någonting att göra, inte för att jag sitter på internet hela dagarna, men de är en trygghet att veta att det finns som ett alternativ. Nu har jag ett internet till låns, hoppas att mitt eget ska börja fungera inom en snar framtid, annars!
Jäklar alltså. Tänk vad internet kan göra för en människa. Jag har nästan känt mig som en fånge i mitt eget hem, jag har varit nere, kännt mig insnöad, ovetandes av allt som händer ute i stora vida världen. De var som att se ljuset när jag kunde trycka på enter och se bilder iställer för "Sidan kan inte visas" text. Hoppas du itne saknat mig för mycket, men jag kan tala om att jag haft sån ångest. Nu känns allting mycket bättre. Pust. Behövde verkligen få det sagt (eller skrivet).  

Jag har så mycket fina bilder jag vill lägga ut, men de får jag göra när mitt eget börjar funka. Jag håller tummarna.

Hej och hå vad står på?

Det jag hör just nu är en liten syster som gnäller. Hon vill köpa glas, koka te, promenera, ringa till Ida, äta något gott, ja säg mig vad. Jag orkar ingenting! Jag har varit alldeles för duktig idag. Målat, tvättat fönster, köpt lampor, dammsugit, skruvat ihop ett tv-bord, hängt upp gardiner. De börjar faktiskt se ut som ett hem här, iallafall i tv-rummet. :) Men krafterna är slut.
Nu sitter vi och väntar på att N ska sluta jobbet så vi får åka hem nångång! Vi har väntat, väntat och åter väntat. Nu får vi vänta lite till, han slutar inte förän tidigast 11. Jag kommer sova som en klubbad säl, antagligen kommer jag somna redan i bilen, om jag har tur. Jag ska berätta hur det kommer sluta.
N komer från jobbet, vi packar in grejerna i bilen och åker. Jag kommer försöka slumra till men N kommer hålla mig vaken hela vägen, och ifall jag säger att jag är trött kommer han komma med en kommentar som denna" Jag har jobbat ett 12 timmars skift, jag borde få sova om någon!" och då får jag dåligt samvete= försöker hålla iallafall ett öga öppet. Om han är på riktigt jävligt humör kan han komma med den kommentaren att jag ska köra bilen. Men det kommer jag inte gå med på, eftersom jag är för trött. Mycket egoistiskt tänkt, jag vet, men jag vill ju inte vara en trafikfara. Och N säger själv att han kör bil bättre än mig även om han skulle haft 100 promille i blodet, så vad är de att tala om då? (Jag är egentligen grym på att köra bil, trött som vaken!)
Nu står hon här med en kopp te, om du undrar. Ska också ta mig en.
Hej då.

RSS 2.0