Rubrik

Idag är verkligen en depp måndag. Min depptid börjde väl för en stund sen ungefär. Jag längtar bort härifrån, jag längtar till Kiruna, till liv och rörelse, till min andra hälft. Dessa mörka tider tar kål (kol?) på mig! De värsta av allt är väl att Hanna inte är här på veckorna mer heller. Så tråkigt att sitta och vänta på att saker ska hända. Så TRÅKIGT att inte veta hur framtiden kommer se ut. Nåväl, jag hade en trevlig helg iallafall. Jag får väl suga på den karamellen ett tag till.


















Puss tja!

Onödig info

Härliga tider, hösttider! Älskar färgerna som finns ute på träden nu. De är så vackert! Nu drar vi fram höstkläderna och jackorna. Ska köpa en ny mössa och vantar oxå.

Just nu har vi plockat fram lillköket åt Jonathan, han älskar att leka med grytorna och slevarna! grabben är så söt. Imon är jag ledig fram till söndag, ska åka till Kiruna ikväll. Imon ska jag till frisören, har funderat hur det ska se ut. Tror det kommer bli skit snyggt. :)

Förresten så har min hud börjat flagna, särskillt på magen och ryggen. Ifall någon vill veta. Haha.
Nu tog killen sönder locket, Amanda måste laga.

Espana plus estocolmo































































Tack för mig.

Back home

Yes jag är hemma i byn nu. Mamma och jag kom vid halv ett tiden. Jag hade en dålig känsla i kroppen när jag åkte hit, ville verkligen inte. Men nu är det så som det är. Spaninen var underbart! Vi har haft världskul, plus att solen har värmt oss och gjort oss bruna. Kan det bli bättre? 2 veckor räckte gott, hade lite hemlängtan de sista dagarna. Jag tänkte ta och lägga  upp några bilder senare. Nu ska jag äta frukost!

Bye Bye love

Okej nu sitter vi på arlanda. Jag och pappa har hittat en låne dator (29kr/h). Jag känner mig lite smått irriterad p.g.a den tidiga timmen. Flyget lyfter först halv 3, så förbannat länge kvar! Jag hoppas ni inte saknar mig för mycket, jag blir borta i två veckor! Till Mina vänner Mia och Ida, jag kommer sakna er såååå mycket. Mia du får inget vykort, hoppas det inte gör allt för mycket. Nisse min älskling, jag tänker på dig!
Snart hörs och syns igen och snart går vi tillsammans på gatorna i Stockholm! Pussar och kramar Amanda the girl.

En rubrik som egentligen inte är någon rubrik



Trött och sliten, omtumlad och pytteliten. Huvudvärken ligger på, knappt så man orkar gå.

Jobbig dag. Så mycket sorg omkring en, så mycket tårar och ledsna miner. I hate it, begravningar.

RSS 2.0