It´s all about the weather



















Resa

Okej nu blir det officiellt. Om exakt en vecka lämnar jag det kalla Sverige. Skönt som fan att åka bort lite. Längtar verkligen till solen nu! Spanien- Alicante, vänta bara.



OBS! Bilden har ingenting med resmålet att göra.

marknadshelgen i bilder.












 ÄCKLIGA MYROR.








Årets första dopp.







Flowers








Jag har tänkt på detta.

Kanske man borde lägga ner det här med bloggeriet. De är bara jobbigt på nåt sätt att logga in här. Ja jag vet inte.

Morfar och hans röda volvo

När jag var liten brukade min morfar alltid ha ett ryggstöd i bilen med kulor av trä, den har han tagit bort nu. Jag vet inte varför. Jag tycker det känns så tomt utan den, de är ju liksom moffa. En annan sak som är väldigt min morfar är "kungen av danmark" godiset. Varför har han aldrig det i bilen mer för? Jag tror det är hans förtjänst att jag gillar dessa så mycket, jag menar, man har ju växt upp med dem sen barnsben. Men min morfar är bra på så mycket, även om han är gammal så orkar han med det mesta. Vi brukar säga att han är en riktigt krutgubbe, lite tokig och gnällig på ett bra sätt, som de flesta gamlingar är. Tjatiga alltså. Idag har jag fått äran att låna hans bil. Jag kan inte minnas att han nånsin haft någon annan bil än denna röda volvo. Den är bara sååååå morfar. Igår när vi var ute och provkörde märkte jag att hans beskrivning av bilen stämde, så här sa han. "Den är gammal, men den är lydig som en hund och kör precis vart du vill." Bilen må vara gammal, som morfar, men den går fortfarande, morfar likaså. Trots problem med höften och efter ett par operationer går han ännu, en sann hjälte! Och det är sant kan jag lova, bilen den kör precis vart du vill, så länge man vet vars man ska.. Snart ska vi ut på äventyr. Att den endast har fyra växlar gör väl ingenting, varför ska man ha så bråttom? Bandspelare kan också vara kul. Så nu åker jag iväg med min morfars röda pärla, och jag får inte glömma att värma upp bilen. Med det menar jag att man ska gasa mycket innan man kör iväg. Precis som han brukar göra..-

Min egen lilla mors far.

Dagens bästa




När jag blir stor..

Ska jag ha:

En Kaffemaskin.
En liten trädgård.
Ett växthus.
Potatisland.
En walk in closet!
En toalett med bra speglar och ljus.
Torktumlare.
Massor av fotoalbum.
Vinglas.
En tatuering.
Fixade tånaglar.
Bastu.
En kryddhylla.
Platt tv.
En hund.
Sommarstuga någonstans.
En grammofon.
LP skivor.
Läppstift.
Rytm som mor.
En månadslön på minst 20.000
Fejklinser.
Ett staffli.
Familj.
Vänner.
Och ett friskt liv.

Drömma kan man och det bör man.




Don´t you know love stronger than Jesus?












<3





Förlåt N. Jag var bara tvungen.

Godnatt

Jag hatar att logga in på den här dumma bloggen, för det första har jag en jätte lång hotmail adress och för det andra har jag ett segt internet. Ändå hamnar jag här ibland. Nu hamnade jag här av den anledingen att jag inte kunde sova. N ligger redan och snarkar nästan, men han förtjänar att sova ut. Redan vid 10 försökte vi somna, jag gav mig efter en timme. Verkligen gamling varning! Jag sitter och tittar på gubben i sängen, han har dragit täcket högt upp över ansiktet så fötterna sticker ut på andra sidan. Haha. Väldigt likt min pingvin-ställning faktiskt.
Imorgon åker vi hem till byn. Jag har inte saknat stället ännu, men de kan bli härligt att slippa vara rastlös om dagarna. I hate this town..



Du vet väl om att du är värdefull, underbar, vacker och älskad? Kom ihåg det.
.

RSS 2.0