gooooonaaaattt

Nu ligger vi på hotellrummet, jag och matilda . Imorgon blir en lång dag, men de blir kul! Första gången man bor på ett sånt här lyxigt ställe. Nå skulle bara skriva det för att vi har en dator.
God natt

HEEEEEEEEEEEJ OCH HÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

Idag drar jag mot Kiruna åter igen. På söndag åker vi till Göteborg, är jätte förväntansfull :) Ska bli så spännande. Bo på hotell, äta hotellfrukost och gå på föreläsningar. Okej det där med föreläsningar kanske inte blir det allra roligaste, men det blir iallafall en ny upplevelse! Den 15 mars börjar jag mitt nya jobb, jag vet inte om det kan bli bättre än så här! :) Idag packade jag klart min väska, och den är gaanska så full. Har en tendens av att alltid packa med för mycket av det jag inte behöver och för lite av sånt jag egentligen behöver. Det brukar hända att jag glömmer det viktigaste mitt i all röra, TANDBORSTEN. Men nu är den med, så tack och lov.

Ikväll tänkte vi ta en vinare, om planerna blir av. Sen kanske det blir utgång, om jag orkar. (börjar bli gammal) Haha. På tal om vin så gjorde jag min premiär runda på systemet förra veckan. Konstig känsla. Jag kände mig ensam och vilsen. Slängde upp legget innan tanten ens hunnit fråga. Sen gjorde jag bort mig lite oxå, i vanlig ordning. :) Nu ska jag gå och kolla min lilla pojke som sitter och tittar på en film.

Trevlig helg allihopa!


Åååååååka limosiiiiine (osäker på stavningen)



















Ja det var de det. Tack för mig!

Ett stycke Amanda







Haha.


freedag

Idag ska jag klippa mig! Det känns verkligen skönt! :) Mitt hår behöver en rejäl uppfräschning.

Jag har vaknat halv 8 imorse och fört Hanna till skolan, sen har jag städat sen dess! Nu är det fan skinande rent här, och det behövdes kan jag tala om. Mina händer ser ut som russin för att jag torkat så mycket. Haha. Nu ska jag städa mig själv! Hejhå

Är jag den enda människan som inte riktigt gillar semlor? Särskillt inte med mandelmassa. Ursch.


Bättre sent, än aldrig.

Jag glömde helt och håller att ladda upp det här inlägget igår. Men jag gör det nu, bättre sent än aldrig. :)

Grattis på födelsedagen pappa (i efterskott nu då)! Du fick inga presenter, men en tårta som var formad till ett hjärta. Och den förtjänade du :) För vi alla vet hur mycket du älskar tårta. Haha.
Jag gillar dig även om du har dina humörsvängningar (som jag typiskt nog ärvt av dig), även om du bryter på finska ibland och även om du gnäller på mig om disken och allt vad det nu kan vara. När du brukar komma och byta kanal på tv;n när jag sitter och kollar kan jag bli så vansinnigt irriterad på dig, men trots allt gillar jag dig ändå.
Så Grattis i efterskott father. <3 

 

Jag var där ute faktiskt







Visst ser katten tokig ut! Men hon är absolut inte farlig. Det var bara en "Doris in action" bild. :)

.

En grej till, jag vet att det har blivit lite mycket "kaninöron" med fingrarna på senaste tiden. Förlåt Ida, jag vet att du hatar det! :) Ska försöka lägga ner det, om det går.

Haha. Tjaaoooo


Hejhå



Fy fan vilket fint väder de är ute! Jag är så lycklig :)

Ihelg blev det en hel del impulsiva grejer vi hittade på, som vanligt. Vi hyrde en limmo som vi gled runt i en timme. Hur kul som helst :9 och billigt var det oxå! Har bilder på kameran som jag ska lägga upp nångång. Men inte nu, för nu ska jag ut i det fina!

tisdag

Idag har jag hunnit vara duktig! Var ut och joggade i det vackra vädret. Solen skiner, ursch så härligt! Idag är första dagen jag ser solen här i byn, tror jag? Eller ja det är iallafall första dagen jag lägger märke till den, och verkligen ser på den :) Ojoj vad han är välkommen tillbaka, har verkligen längtat. Som jag sa förut, nu går vi mot ljusare tider!!
Käkade havregrynsgröt nyss, det var gott! När jag var liten ogillade jag det. Jag tyckte det såg ut som spya, och det gör det ju faktiskt :P Men de är gott, speciellt med honung, äppelmos och lingonsylt! Och mjölken såklart!

Idag fick jag känna på riktig lycka. Jag hade helt glömt bort en tröja, som varit min favorit länge, och så råkade jag hitta den i en påse som hängde på dörrhandtaget. Snacka om att jag blev glad och lycklig framför allt! :) Haha. Tänk vad en sån liten grej kan göra. Nu känner jag mig hel igen!



Den bjuder jag på.

Tjaaarrrå

Idag









Nu sjunger vi "klappa händerna när du är riktigt glad". Om du ville veta.
Hejdååå

Jag är så glad så jätte glad!

Nu börjar det ljusna, livet. Man ska verkligen aldrig underskatta sig själv på något sätt, eller tro att man inte kan klara av saker! För ibland, helt utan förvarning, får du det bevisat att du faktiskt kan! Och jag är glad. Jag är förväntansfull och ivrig. Om en månad tar jag ett kliv framåt, eller egentligen ett kliv på 18 mil ner till Kiruna. Ojoj vad kul det ska bli! :) 1 Mars blir det att besöka huvudkontotret nere i Göteborg! Ska inte säga mer än så, bara att jag är GLAD! :)

Nu kommer favorit pojken. Pusshej

Förlåt mig, verkligen sorry.

I Kiruna just nu. Har haft en väldigt annorlunda morgon idag, men jag är bara glad! :) Jag sitter och väntar på att Hanna ska sluta skolan, även om det är 1 och en halvtimme kvar. Kollar igenom gamla bilder på den här datorn. Hittade ett par fina. Ska ladda upp dom snart!
Stockholm var förresten helt underbart, som alltid! Tallin var fan bara kallt. Helt fel tid att åka kryssning på, det kom vi på när vi gick där ute i -30 graders kyla. Men vi gjorde båten kan jag tala om, och mer om det säger jag inte. För det som hände på båten, stannar på båten! :) Haha.  





Over and out!


RSS 2.0