Nununu

Nu drar vi till Stockholm! Hoppas vindarna låter oss lyfta och landa bara! Pusspuuss

Nytt inlägg

Okej nu ska jag skriva ett sånt här, mindre djupt inlägg, för er som gillar det bättre! :P
Min dag idag har inte varit speciell på något sätt. Det har rullat på i helt vanlig ordning. Eller ja, Ida var förbi här en snabb sväng förresten. De är väl det enda speciella som hänt!
Idag bokar vi biljetterna till Stockholm. Och jag längtar mer än nånsin, för jag behöver komma bort från den här byn! Jag vill bort bort bort, ner till liv och rörelse. Bort från där här alldeles för lugna platsen, och jag kan lova att det kommer bli kul! Och jag förtjänar verkligen detta, enligt mig själv då. För ibland måste man unna sig saker! Eller i detta fall, resor.
Kryssningen är bokad också, magnus har fixat allting! En tvådagars tripp med båt är det jag ser fram emot! Åhh. Tänk att få vara tillsammans med mina stjärnor igen, alla tillsammans, samlade på ett och samma ställe! :) kan det bli bättre än så?
Jag vet inte om jag är på väg ut ur dimman nu, jag vet inte ens om jag är på rätt väg, det enda jag vet är att så länge jag får vara med er så är jag lycklig! Som en god vän sa till mig igår.

Lyssnar på den här låten just nu. Den är braaaaa...


Hejrååå.

det här inlägget förtjänar ingen rubrik.

Två månader är egentligen ingen lång tid, men för mig känns det som att dessa två månader varit lika långa som ett halvår. Jag håller reda på dagarna, och jag vet att idag inte är en rolig dag. Men jag vill inte glömma och jag kommer aldrig glömma! Thinking about you my friend.


Vad ska det bli av mig?

Lyssnar på en låt som låter väldigt bra i mina öron. Funderar på frågan över. Kommer inte fram till något vidare svar. Det enda jag vet är att det ska bli något, av mig alltså. Nu är det 2 månader kvar tills man får börja söka in på skolor. Och något som är säkert är att jag kommer vara en av dem som söker! Vad det blir vet jag inte riktigt ännu, men jag har mina ideér. Längtar tills livet tar fart igen, för just nu stampar jag på en och samma ruta.

Mitt bland allt funderande kring mig själv tänker jag på dig också lillen. Ingen har sagt att det ska vara lätt, och det är ingen som har sagt att du inte ska klara av det. Det kommer du göra! Jag har varnat dig förut, men nu vet du faktiskt vad jag pratar om. Aja, efter regn kommer alltid solsken. Så det är bara att tuta och köra på, för livet är för kort för att hänga läpp för ! :)

Nu blir mys med mig själv framför sex and the city! Med en blodapelsin eller två. God natt


Fortfarande jag som talar.

Nyss när jag stod där ute och kollade på stjärnorna fick jag där känslan. Den kommer sakta närmare och närmare, i en krypande fart. Det känns som att klockan har stannat, jag vet inte om det är bra eller dåligt. Men det är deffenitivt en konstig känsla, en för tillfället ovanlig känsla.
Himlen var iallafall vacker, och jag gillar att stå där ute. Ensam.
Jag vet att det är fel av mig att ens tänka tanken, men det känns fortfarande som att du är nära. Jag vill bara ligga ner ett tag, försvinna, blunda, sova. Ja vad som hellst. Lite jobbigt är det faktiskt, men jag gör mitt bästa! Jag försöker, och jag menar det! Jag vill inte tänka på det, men jag är jagad, av den här känslan. Det känns som att jag inte kan springa eller gömma mig, för den kommer ikapp. Långsamt men bestämmt!
Lite rädd är jag, men jag försöker dölja det för mig själv. Bakom skrattet finns det så mycket som andra inte kan se, det är knappt jag ser det själv. Jag lovade mig själv att inte tänka så mycket, men nu vet jag att det är bättre att tänka en gång för mycket. Är det fel av mig? Den där rösten är iallafall långt borta nu, men i mitt huvud hör jag den mycket väl.
Idag pratade vi om dig. Mm, vi gjorde faktiskt det. Saker du brukade säga ekar i mitt huvud. Bilder som säger mig mer än tusen ord påminner mig varje dag om det. För i köket finns det 100 av dem. Ibland minns vi lite extra mycket, för det mesta vill jag bara blunda. Men det är svårt att bara se svart, för, för mig är du regnbågens alla färger. Jag letar desperat efter mig själv, den jag var, den jag vill vara! Och jag vet att jag är där snart. Tack för att jag får tänka på dig ibland. Eftersom jag är min egen chef så bestämmer jag att jag har tillåtelse till det. Till en viss mängd iallafall.


What if god was one of us? Haha. Känns som igår.

Hej det här är Amanda "fashion girl" Salomonsson som talar.

Ibland lever man och ibland lever man inte på den här bloggen. Jag har inte kännt att jag lever här på länge, det känns mer som en belastning att veta att man måste skriva. Så istället för att skriva helt onödiga saker, så har jag skitit i allt helt enkelt. Men nu känns det som att jag vill skriva. Min helg kommer bli super duper tråkig. Mamma och Hanna har åkt till stan idag, så det kommer bara avra jag och pappa hemma, hade föredragit att åka till Kiruna. Men men.
Det snurrar runt ganska mycket här uppe i min skalle just nu, det händer så jädrans mycket saker på samma gång. Och månaderna som gått har bara sprungit iväg? Nog för att det har varit skönt, hade inte pallat ifall man satt och räknade varje minut. Och vi ska inte ens tala om hur mycket som hunnit hända, på bara två månader. Ett helt nytt liv har uppstått ungefär, inte bara för mig, utan för många andra. Början på mitt nya år har varit både bra och dåligt, men som det ser ut just nu är jag bara glad. Och jag tror att resten av året kommer kännas lika bra. För nu är det jag som håller i spakarna! Har en del planer som jag vill verkställa. Tror på det här året, håller tummarna och hoppas!


Och så en härlig bild.

Nu vill jag ha lussebullar.

Mitt nyår!!






















Snodda bilder än en gång. Tänkte börja skriva en hel roman nu, men de är så jobbigt när vissa kangos bor bara tjatar och tjatar ;) Iaf det bästa nyåret hittils, även om det spenderades in kangos city! Nu startar ett nytt, förhoppningsvis, roligt år, och jag ser fram emot det som faaan!
2009 är glömt och förlåtet, nu startar vi på ny kula. God natt alla! :)

RSS 2.0