Hejhopp galopp






Fotat alldeles nyss. Hanna och min fina påsklilja :)
Håller på och bakar, Gästgivarlimpa blir det. Den är på jäsning just nu, ska börja baka ut den om några minuter. Fick något ryck och började spontanbaka, haha. Men de är ju bra det oxå!
Imorgon är jag ledig, och imorgon kommer två vänner hem söderifrån. Ska hämta den ena fråmn flyget och den andra från tåget, sen drar vi på äventyr! Ska bli så kul att träffa dem igen :) Idag träffade jag förresten en gammal barndomskompis som jag inte sett på 5-6 år. Otroligt vad tiden går, men det var kul att se henne efter alla dessa år. Det gjorde min dag faktiskt.
Nå nå, där var det bra!
Tjaaaoo

Alone in the dark

Jag saknar dig...

Ja men eller hur

Ibland känner man extra mycket där inne. Idag känner jag. Jag känner att jag älskar människor (hatar dem annars, haha). Nä men det jag menar är att, det finns dagar då man uppskattar sina vänner mer, dagar man tänker på dem och saknar dem. Idag är en sån dag.
Vi är såna för det mesta, att vi tar varandra för givet, skriker och bråkar. Allt för sällan ger vi varandra en komplimang eller skriver gulliga sms.
Jag pratade med en mycket god vän alldeles nyss. Hon är klok och väldigt modig, som jag skrivit här tusen gånger förr! Jag vågar aldrig säga det till henne, för det tar alldeles för mycket på snäll-energin. Det är helt enkelt jobbigt att vara snäll! Men skriva det, de kan jag. Du är bra! Du kanske inte vet det själv lilla gumman. I miss yooouuu. Haha, de var inte meningen egentligen att jag skulle skriva det här. Hade kunnat skriva ett enkelt liten sms som bara du fick läsa, men de är alldeles för personligt. Och du vet att jag inte är den där personliga typen. Känslor och jag, nää. Du vet. :)

Nu känns det mycket bättre, skönt att vara back to normal igen efter känsloruset. Haha.

Ska åka och hämta upp ett par brudar nu, vi ska på Ica och kolla om finns något bra där. Sen blir det troligtvis slingning av systerns hår. Tjolahopp


Onsdaaaag



Jag trivs som fisken i vattnet, inte less än så länge :) Men min skalle är rätt så pantad just nu. Mycket ny info som fått göra plats där inne. Haha.

Nu ska jag ringa min syster. Tjaao

Första dagen avklarad

Då var första dagen på nya jobbet över. Det har varit en lång dag, fylld med masor av glada miner och skratt! Fy fan vad kul vi har haft. Efter 10 timmarn på jobbet är jag fortfarande uppe i varv, det har hänt så mycket hela tiden. Vi har sorterat kläder och burit lådor, galgat kläder och lärt oss butikens olika zoner. Blivit indelade i olika avdelningar, skrivit på kontrakt, suttit i de nya sofforna på fikarummet. :P Ja, det har verkligen varit skoj. Imorgon tar vi i med nya tag, för det kommer bli en lika lång dag! Men jag klagar inte, för jag älskar det!
Det är så jävla inspirerande och upplevelserikt. Minnen från första dagen kommer följa med för alltid.
Idag har jag lärt mig att en galge inte alltid bara är en vanlig galge, utan det finns 1000 olika, och att storlekar på jeans kan vara riktigt obegripliga och invecklade! Men jag lär mig..

Nu ska jag hjälpa Hanna med läxan, sen blir det att kolla desperata hemmafruar resten av kvällen!
Tjaaoo

-.-



Sista dagen med grabben. Jag kommer sakna honom. För 1 år och 3 månader sen träffade jag honom för första gången. Nu är han som min bror, nästan till och med som min egen son. Idag ska vi göra allt han älskar, bara för att han inte ska glömma "ärvi" och vi som bor här.

Hej.

Att jag är.

Inne efter en skön promenad till andra sidan byn. De var lite läskigt med allt mörker, haha. Min värsta mardröm hade varit att en gammal äcklig gubbe hade stått där ute i diket eller nåt. Men jag klarade mig denna gång :)
Hemkommen från Göteborgs resan också. En sjukt inspirerande resa, med helt underbara människor! Mina nya arbetskompisar är helsköna, vi kommer bli det perfekta teamet. I onsdags var vi in på butiken och kollade läget och så fint det var, även om det inte är färdigt ännu. Och behöver jag ens nämna att personalrummet får 10 av 10 poäng? :P Allt var så fräscht och nytt såklart. Jag är så taggad nu, den 15 börjar vi ställa iordning där inne och den 25 öppnar vi upp portarna för allmänheten.
Jag kan knappt tro att det är sant. För nästan exakt en månad sen var jag på intervjuv, 3 timmar senare erbjöd dom mig jobbet. Helt sinnes alltså. Jag vet att jag kommer trivas på det här stället, jag kommer älska att gå till jobbet, jag kommer älska att jobba med mina nya kollegor, jag kommer älska att få göra mig fin på morgonen (som nästan är det allra roligaste), jag kommer älska att få träffa nya människor varje dag. Sen känns det väldigt speciellt för mig att få vara med från allra första början. Det känns som att vi kommer vårda och uppfostra en liten bejbis. Öppningsdagen kommer bli galen, de 100 första får presentkort så jag kan tänka mig att köerna kommer bli långa. Men det är kul och så spännande. Längtar <3

Jag är lycklig.



Tjaaooo



RSS 2.0