Denna ska bli min!



Jag gillar. Nu ska jag sova på riktigt. Tja!


Från idag


I bilen på väg till Kiruna idag. En impusliv resa som faktiskt blev hel kul! Vi har gjort en massa grejer, nu känner man sig lite trött.


Grabben kollar på filmerna, drömmer sig bort. "Köpa" säger han och så lägger han filmen i vagnen. Haha.


På leklandet. Trodde faktiskt det skulle vara mycket större. Men tiden går där, det kan jag lova! :)


Lek med bollarna.

Orkar inte lägga in fler. God natt!


Do you feel it?














































I do.


Till dem som känner sig träffade.

Lilla vän.
Tänk att jag ser, tänk att jag hör. Tänk att jag förstår, jag vet hur du mår.
Dessa mörka moln du ser, verkar bara bli fler. Så oförutsägbart, att veta när du igen kommer se klart.
Men håll i, de är fortfarande vi! Och jag håller kvar, när du i dina tankar långt bort från mig far.
Alla ord jag sa, fick dig att tänka om och förstå. Det är nu, NU! Inte sen och då!
Torka tårarna på din kind, de passar inte dig, de passar isåfall mycker mer på mig.
Lilla vän.
Jag tänker inte sluta känna eller nåt, du är min vän som jag hittat, som jag fått.
Alla vet att himlen kan vara grå eller blå, röd eller gul. Men jag vet även att en grå dag kan vara kul.
Min vän.
Dagar passerar blint förbi, lovar du att det fortfarande alltid kommer vara vi?
Jag behöver dig överallt, fan. Utan dig är det så kallt!


Jag och syster på Thai en dag plus lite bilder från helgen





Super gott var det vi åt!
---------------------------------------------------------------------------------


Stora syster som ibland beter sig mer som en lillasyster. Haha.


Mia, jag, maggan och lotta!




Mia och Stina!




Elin, me and magic!

Haha Ida, du var inte med på en enda bild. Synd som fan.

Tja!




Tooooorsdaag

God förmiddag!
Nu sitter jag här igen, på min gröna stol i ett hörn av mitt rum. Som alltid annars. Har duschat nyss, fixat till mig lite grann, även om jag är i byn. Men vissa dagar händer det faktiskt att man vill känna sig lite fräsch. Även om jag är en sån där person som alltid måste se "normal" ut, så känns det ändå härligt att kunna dra på sig vad man vill när man är i byn. Men idag är inte en sån dag! Nej nej!
Lussebullarna som jag åt igår har mättat min mage för evigt känns det som :P Är så mätt! Men jag kan säga att de var urgoda! Nog pratat om dem!
Inatt väcktes jag av ett samtal av ett par riktigt knasiga personer. De var taggade som fan och skulle åka mot byn, mitt i natten! Av någon anledning. En av dem, som visade sig vara min egen kusin, undrade ifall det fanns en sovplats åt henne. Jag nekade högt. Haha. Mamma och pappa skulle ju upp så tidigt och jag vet hur ursinniga de hade blivit ifall vi börjat grejja mitt i natten. Ja de var iallafall ett par ärthuvuden som körde till karre i natt. Nu är de påväg tillbaka till stan igen, hur ovärt låter inte det? Men har man inget annat för sig så förstår jag att man vill hitta på saker! Men inte mitt i natten! HAHA.
Idag råkade jag bränna mig med plattången i örat. De gjorde ont, det gör ont fortfarande! De bultar och är varmt. Att man ska vara så klantig :) Håret blev som det ska iaf. Tuuuuuuuuuuur det.

Jag har absolut inget vettigt att skriva. Ändå känner jag för det, att skriva! De är såna här inlägg som blir tråkiga att läsa, när man egentligen inte har något att säga. Haha, därför drar jag nu! Innan det blir alldeles för tråkigt.
Tja

Lussebullar

Alldeles nyss har jag och mamma bakat lussebullar! En plåt är i ugnen nu, längtar tills man får smaka! När vi var i Kiruna köpte vi flera paket för att ha det hemma, det kommer bli många satser med saffransdeg kan jag lova :) haha . Men vad gör det, de är ju så goda! Julmust oxå. Har suttit och smuttat på det medans jag kollade bonde söker fru. Tycker julmust är mycket godare än coca cola. Och nu luktar det så där gott, mamma öppnade ugnen! MMMMMMMMmmmmm- Visst blir du avis :) De hade jag blivit. Nånå, ska gå och smarra!
Har inget annat att berätta.

tja!

Saker jag önskar mig

Eftersom det är både mina födelsedag och jul snart, så tänkte jag att det är lika bra att göra en liten önskelista. Så typ mamma har något att gå på :P haha

Apple iPod Shuffle 4GB
1.   Apple Ipod Shuffle 4GB. I svart färg tack!



2.        Lite nagelgrejer. Nagellack och sånt. Alltid bra att ha! Fransk manikyr set från typ lindex :P



3.             Ögonbrynsnopprare.


4.        Gossip Girl samlingen säsong 2

Lowepro kameraväska
5.      Väska till kameran. Finns på elgiganten. :)





6.      Video och dvd spelare i samma.



7.      Väska från www.chique.se 449:-




8.      Brosch till kolten. Mamma du vet vad jag pratar om. Mellanstor! Eller varför inte en ring?


9.           En korthållare.



10.                   Pengar och presentkort!



11.          Converce! storlek 35-36! Alternativt Reebok skor, storlek 36!

Nu får det vara bra! Tjaaaaoooo!


Hey you

Jul om exakt 1 månad nu. Helt sjukt.

Iår kommer julen inte kännas som vanligt. Allt som hör julen till kommer vara precis som det brukar, ja menar vi kommer ju fortfarande kolla på kalle anka och julgranen kommer stå på sin plats. Men känslan, den riktiga lyckokänslan, glädjen som jag haft förut, den kommer inte riktigt finnas där nu. Den här julen kommer bli något nytt, ärligt talat kommer den bli mycket konstig. De är svårt att beskriva känslan jag pratar om. Men tänk dig besvikelse, och minnen som gör sig påminnda. Ett par ledsna ögon som kämpar för att inte visa sin sorg för familjen. Falsk glädje och torra skratt.
Ändå längtar jag. Längtar till tända ljus och mysiga hemmakvällar och glögg. Nötterna och alla julfilmer på tv. Allt julgodis, julkaffe och julskinka. Jag drömmer mig bort.
Ja jag vet inte hur det kommer funka det här, men jag vet vad jag måste göra.
Hade velat skriva så mycket, men då blir det alldeles för personligt. Nåväl, jag hoppas på framtiden! Jag ser nästan ljuset i denna mörka tunnel. Även om denna tunnel är lång, alldeles för lång.

Nu var jag egoistisk och dum, förlåt.


Jag får liksom ingen ording på mitt liv

Det kan va så förfärligt, det kan vara så bra!
Lars Winnerbäck. Gillar den låten mycket!

Sitter här nu. I min ensamhet. Väntar fortfarande. Nu kom hon. Hon som betyder mycket för mig, hon som står där när alla andra faller.!! Vi ska på stan, julhandla lite! Måste göra klart det nu, lär inte komma tillbaka hit på ett jävla bra tag nu känns det som. Ursch vad jag är leeeeeeeesss, på allt. Läste i hälsokost tidningen att det finns nå tabletter som gör en pigg och glad när mörkret faller på. Kanske något jag borde skaffa! Inte för att jag är någon tablett ätare, kan ju knappt svälja dem! Men de är säkert bra skit.
För er som undrar så är jag still in Kiruna. Imån blir det byn, känns skönt att komma tillbaka till lugnet. För ett tag. Hoppas inte vädret här utanför är alldeles för tråkigt, de är jobbigt att gå i snöstorm. Hatar det !!! Men måste man, så måste man! Nu går vi.

Tja

Vad säger ni? Ska jag skaffa långt hår?


Sunny sunday

Eller inte.

Lyssnar på Lisa Ekdahl just nu. Finner lugnet i mig själv. Fan va jag ska äta thai idag! Börjat fundera på att tatuera mig. En text. Känns bra! Syster kom hem nu. ....

Mina tankar

Dagens fråga till er läsare är, vart är världen på väg?

Idag satt jag och läste NSD medans jag åt frukost. (JA, jag brukar läsa nsd ibland, bara för att fylla ut tiden) Man lär sig faktiskt en hel del, bara av att titta och bläddra, läsa lite ibland.
Jag har skrivit om det förut, för länge sen. Vad händer med våran värld? Jag hörde för ett tag sedan att saffranet på jorden är på väg att ta slut. De är ju katastrof, ska vi inte få våra lussebullar nå mer!? Jag älskar lussebullar, ingen jul utan dem! Då när jag hörde det för första gången försökte jag tvinga mamma att köpa skit många påsar saffran hem, så vi skulle ha ifall det helt plöstligt var slut i alla affärer. Hon trodde inte mig. Men nu, för någon dag sedan, hade hon hört precis det jag pratade om av någon jobbarkompis? Då förstod hon allvaret, och nu ska hon allt köpa de där jävla påsarna, även om priserna höjts radikalt! De brukar odla 250 ton(?) saffran normalt, nu har de bara fått fram 50 ton. Hemskt eller hur?  
Sen läste jag en sak, så sent som alldeles nyss i NSD. Att det är slut med julmust på glasflaska nu. De har ett stort behov av att få in glasflaskor, det saknas ungefär 5 miljoner flaskor. Vars är alla dem liksom? Man tycker ju att det är hur lätt som helst att lämna in dem! Så vi kan få våran julmust på glasflaska, de är ett måste! Jag tycker inte alls om att dricka ur petflaska. Nej nej.- Än en gång, vart är världen på väg?
En grej till. Jag tycker det är helt sjukt att tonåringar på 15 år röker harsch och knarkar, ja vad de nu heter. Jag tycker inte om knark. De är hemskt synd om dem, de vet inte vad de hålller på med. Begäret efter att bli tuff och inne är stort, och de gör vad som helst för att nå dit. Förstår inte föräldrarna bättre? Jag hade aldrig tillåtit mitt barn springa ute på nätterna coh umgås med fel människor. Som förälder är det deras ansvar att skydda sina barn, va fan. Off. Vart fan är världen på väg. Snart går väl nyfödda bebisar runt med marijuana hängandes i mungipan. Tur att jag inte lever om 100 år. Stackars er som gör det.

Over and out!


Förlåt-

Glömde ju skriva vad låten heter.
First day of my life- Bright eyes


God natt!

Tack för den underbara låten.

Sitter och lyssnar på en bra låt. För första gången på länge får jag lyssna på vad jag vill, utan att någon ska komma och ta över min smak. Mia skickade den över msn. Han har en sån där härlig röst, mjuk, len och lugn.
Till och med en del av det han säger stämmer så bra överens med den här situationen. "This is the first day of my life". Dagarna rullar på, som vanligt, de händer ju inte särskillt ofta att de stannar upp. Eller hur?
Jag har bestämmt mig för att bli en msn-nörd. Inte en nörd av den typen som man var för några år sedan, utan värre! Mia säger att ingen sitter på msn mer, jag är medveten om det. Men eftersom jag är en av dem som kämpar MOT facebook så tänker jag inte ge mig. Ibland lockar det väldigt mycket att skaffa en, men som sagt, jag är två år efter. De är ingen idé nu! Haha.

Någon som vill veta hur min dag sett ut?
Inget svar.
Berättar iallafall.- Somnade jätte sent igår, bidrog med att jag vaknade vääldigt sent idag. Skriver idag, för det var iallafall inte morgon när jag vaknade :) haha. Började fixa med en gammal klänning, det visade sig bli bra. Men jag gillar egentligen inte färgen, röd. De blir så juligt. Den hänger iaf i garderoben nu, med ett par fina kedjor som jag sytt på. Lekte med min grabb. Pratat en hel del i telefon, skrivit en hel del sms. Suttit en hel del på msn. Läst bloggar, kollat på bilder. Käkat fil med flingor. Och NU sitter jag här och skriver detta. Just nu.

Tisdaaag

Nu ska jag skriva lite roliga grejer istället. (Jag vet ju att du läser, hoppas du blir glad oxå)
Jag kunde sova helt orädd i natt, efter att jag såg den där jävla skräckfilmen förra veckan har jag inte varit mig själv. Den var äcklig, men då är jag ju en av dom lättskrämdaste typerna.
Inatt kunde jag iallafall sova utan att tänka på något otäckt, jag känner mig fullkomligt utvilad. Trots den sena timmen igår. Jag vet att det här skulle bli ett roligt inlägg, men nu måste jag fylla in en liite tråkig grej. Har glömt min börs i Kiruna, även då körkort och visa-kort inkluderade. Visst är det hemskt?! Hoppas verkligen inte att det blir någon körkorts kontroll i veckan, men hur ofta är det poliser i karre? Bara för att jag skrev så där kommer jag garanterat åka dit. *Peppar peppar*

Jag vill så gärna kolla "sex and the city", men vi har ingen dvd! Och datorn är paj. Varför ska jag alltid ha denna otur? Haha-

Är det bara jag eller finns det andra där ute som hatar att köpa julklappar? Jag börjar få panik på riktigt nu. När ska jag hinna med allting, jag är ju här 24/7, nästan varje vecka. Kiruna har ju inte precis världens största utbud på julklappar heller, men nog ska man väl alltid hitta någonting. Nångång. Jag som skulle börja för länge sen, nu sitter jag här i skiten. Som alla andra år. Tusan också.

Ska gå och borsta tänderna. Puusssss

Ingen rubrik

Massor av tankar som susar runt i min lilla skalle, eller ibland kan jag faktiskt få för mig att den kanske är ganska stor trots allt. Jag har sagt det så många gånger förut, men de är värt att säga det en gång till, en gång för alla. Livet är hårt. Ibalnd är det värre än vanligt. Det här plågar mig verkligen. 

Älskade du.
-



God natt alla där ute.
Hoppas du kommer sova bättre än vad jag kommer.
Dessa sömnlösa nätter.
Hej.


Ska sno den här av Hanna!



Bruna och snygga! Fy tusan vad jag vill igen.

Hej hej hemskt mycket hej

Det blev en helg i kiruna igen. Men jag föredrar faktiskt att ha mycket att göra här, än att sitta uttråkad hemma. Jag menar, de hinner jag göra när jag blir gammal gumma. Vi har iallafall hunnit göra mycket, dock inte gjort stan. Lindex får vänta. Haha. På lördag morgon frågade jag Ida ifall vi skulle gå på stan, men vi kom inte på något bra skäl till varför, så det blev soffan hela dagen istället.
Hänt en hel del konstiga saker, vi har tvättat en matta, använt Nisses alldeles för stora sockar, hittat lampor i köket som inte ska vara där (?). Haha säger jag bara. Det var kul!

Just nu sitter jag hemma hos Hanna. Vi har lagat mat och ätit för ett tag sen. Det var så gott. Kyckling med wookade grönsaker och sötsur sås! Namm namm. Sen fick vi två matgäster som tyckte att det var minst lika gott som vi tyckte. Nu är de borta igen. Snacka om att snylta på mat! :P
Vi funderar på att åka hem redan idag, jag och N. Men vi kanske stannar till imorgon, då hinner vi med några ärenden. Men kvällen är ung, vi ser hur det blir. Nu ska jag höra med lillen vad hon tycker vi ska göra, hon ligger i matkoma, eller nåt. Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej då¨å

Ja de var bara det.

Skit rolig sida! Haha. http://nattensmess.se/page/14/ 
Lite grov kanske . Men men.

Onsdag

Idag är ingen vanlig dag, för idag är en mycket konstig dag. Buhu, buhu, buhu!
Kännde mig konstig igår redan, eller det kanske började i förrgår. Idag känns det fortfarande. Jag vet inte vad det är, jag känner mig inte glad alls, bara uttråkad. Saknar många. Även dem som jag inte känner så väl, nåmer. Det känns som att jag är så ensam här uppe, har ingen att prata med eller att vara med! Man ångrar saker man gjort och inte gjort, man ångrar att man lät saker gå så långt och att saker slutade innan de ens började. Äh, de är så svårt att förklara, särskillt med hjälp av ett par bokstäver på ett tangentbord.
Jag har så mycket tankar i mitt huvud, tillslut hamnar man vid en gräns där man skiter i allt. Man orkar knappt ringa till sina bästa vänner. De är illa. De är mig det är fel på, min lata sida. Min egoistiska sida, min fega sida. Framförallt, min dumma sida. Jag vill så mycket, ingenting blir av. Varför är det alltid så svårt? Jag har gått runt på denna ruta nu ett bra tag, när ska jag få ta ett steg framåt?


Tack underbara du.





En alldeles för tidig födelsedags present av syster, men den uppskattas verkligen. Jag älskar lila! Tack tack tack!

Nu

-Vin
-Kex och ost
-Pizza
-Mys med nära och kära

Ha en trevlig helg!



Så här hade jag velat se ut just nu!



Och det gör jag verkligen inte! Haha. Förresten vet jag inte hur jag ska göra med mitt hår just nu. Jag är i en mycket dålig-hår-period. Ska jag spara långt, eller klippa? De är de som är frågan.


Hon med sina idér

Mia säger att jag är en person som håller henne kvar på jorden, och nej hon vill absolut inte ta livet av sig. Utan det jag menar är, att hon lyfter gärna, väldigt ofta, i tanken. De är där jag rycker in och försöker skaka vett i henne många gånger. Igår ringde hon mig och var sådär extra glad, som hon brukar vara när hon kommit på en ny spännande idé. "Ska vi flytta till björkliden och jobba som lokalvårdare?" Frågade hon. Jag svarade ungefär, VAA?! Jag lät negativ, var inte intresserad alls, ville mest veta ifall hon var allvarlig den här gången. De visade sig att hon är det, hon skickade in ett CV till Björkliden idag.
Mia är nog min allra härligaste kompis. Jag har kompisar som är snälla, glada, roliga och underbara. Men Mia, hon är härlig, och underbar såklart. Hur ska jag säga, hon får mig att våga lite mer än vanligt, sätter igång tankar i mitt huvud som bara hon kan! Vilken människa. Igår föreslog jag henne att bli en livscoach, en som ger råd åt människor som inte har några egna idér. För jag pratar verkligen om en person som har mycket på gång där uppe i knoppen. Hennes förslag kan både chockera och göra en intresserad även vääääldigt ointresserad. Ibland vill man bara täcka igen hålen på sidorna av huvudet som kallas öron, ibland önskar man att hon kunde prata i en evighet. Jag kan inte ens komma ihåg alla hennes konstiga idér hon haft genom åren, men hon är inte sig själv utan dem! Jag ska börja se livet lite mer som ur hennes perspektiv, vill du göra något, GÖR DET! Och det finns inga hinder i livet om man bortser från pengarna.


En sak jag har kommit på

Mammas köttbullar luktar bajs när man öppnar förpackningen, inte min mammas då, utan "mammas köttbullar" från affären. Ursch.

Tisdag

Hej hallå!
Idag har jag varit vaken sedan klockan 7. Jag kände mig super pigg, det var faktiaskt väldigt skönt att vakna tidigt. För EN gångs skull :P De händer ju inte varje dag om jag säger så.
Mörkret där ute gör en ganska, trött, klockan är bara halv 3 och det är redan mörkt ute? Nog är det förjävligt. I och för sig kan det vara riktigt mysigt med mörker, då får ljusen visa sin bästa sida :) Nu märker man hur ljusberoende man är egentligen, vad hade man gjort utan lamporna i huset? Gått runt som om man vore blind? Haha.

Är det bara jag som är så, eller blir du också sur direkt någon säger att du är sur fast du egntligen inte är det? De är ganska komiskt.

Nu känns jag bra.



Dålig uppdatering, vet det. Har inget skäl.

RSS 2.0