Godnatttt

Idag bakade jag en tårta.
En jordgubbstårta, med choklad.
Jag vet med all säkerhet att det är den finaste tårtan jag någonsin bakat. Säkert den godaste oxå.
Mycket stök och gris i köket medans den lagades. Ida skrattade åt mig medans jag brände tårtbottnen, tappade chokladfatet, brände handen och när viggo slickade upp hallonsylten i skräpkorgen. Haha. Mia petade i grädden, jävla äckel. Det var en mysig stund. Imorgon kanske vi får smaka av den. "Huvudsaken är inte hur den smakar, utan hur den ser ut".
Nu är jag trött som en gris, ska lägga mig i min stoooooora säng, med min stooooora man. OOps.-

Hejhopp galopp


Fredag

Ont i magen.
Funderar på hur det ska sluta, hur det ska gå.
Hur ont i magen kan man egentligen få?
Misstag man gör, dom bara förstör.
Varför är det så svårt att minnas,
fan ibland vill jag inte finnas.


Säg mig.
Midsommar, vad händer då?
Byn, eller inte byn. Stan eller inte stan? De är frågan.
Festa eller inte festa, grilla eller inte grilla?
Regn eller sol? De är frågan.
Umgås med vänner, eller inte umgås med vänner.
Vara med familjen, eller inte vara med familjen.
Social eller osocial? De är frågan.
Säg mig!

 

Torsdag

Läste en massa bloggar alldeles just. Det finns verkligen människor som är duktiga på att skriva, som är bra på att få deras vardag att verka super spännande. De är därför jag inte skriver här så ofta, för det finns sällan något viktigt att berätta som hänt i mitt liv. Alltid samma sak känns det som.
Idag funderade jag iallafall på att börja sortera mina sopor, plast för sig och brännbart för sig. Men det stannade vid en tanke, för innan jag var och handlade på konsum för 400 kronor så slängde jag allting i samma påse. Men jag tänkte tanken iallafall, ett framsteg!
Köpte verum hälsofil till hunden, hörde att det skulle vara bra. Han gillar det a lot. Hundfoder gillar han inte, varför? Det ska bara vara husmanskost eller något annat, pellets vill han inte ha. Varken torrt eller blött. Konstig är han. Men han har vuxit min lilla krabat. Kollade på bilder från ett par veckor sedan, ojoj vilken man han blivit. Han är en duktig hund också, som varken pissar inne eller skäller. Biter gör han inte heller, aldrig (Ironisk).
Nä men ha lär sig.

Har dragit på mig en förkylning. Snor är jobbigt. Jag hatar snor! Orkar ingenting, det är bra gjort av mig att ens orka trycka på tangeterna.. Nu ska jag sluta tycka synd om mig själv och lämna dig ifred. Så ifall du klickar dig vidare så går jag och kollar film. Okej?

Hejdååå


bsdocnsödf adpjv

Igår kom hon.
Som en vind flög hon förbi och livade upp mitt liv.
Det var igår. Idag är hon borta, på jobbet i och för sig. Men hon är inte här. Jag är ensaaaam.
Jag saknar dig lite kanske, och dina kexchoklad.
En sån hade suttit fint just nu.
OKej nu ska jag gåååååååååå-. För de är bara såååååå


En gång














Ett par bilder























Riktigt fina.

Balen idag

Idag går systern balen. Och kusinen såklart, som för övrigt tar studenten om en vecka. Jag är vaken tidigt för att hinna fixa allt inför idag. Köpa klämmor, blomman som ska sitta i håret, duscha mig själv och resten av allt som står på listan. Hanna slutar skolan kl 12, då sätter vi igång med håret och sminket. Lägger väl in en bild på dem sen, det kommer bli såå fint. Åh, lillasyster :)

RSS 2.0