Vila i frid Simon


Min lediga dag

Igår gick jag och la mig ganska sent. Eller klockan hann bli mycket innan jag somnade. Jag såg kläder framför mig när jag stängde ögonen. Har jag något problem? :P haha Jag läste massor av bloggar och kollade på kläder, bland annat på hm, forever21 och asos. Ja hittade en massa jag hade velat ha. Men jag har köpt så mycket på senaste tiden så nu måste jag spara lite också.

Min dag
Jag vaknade vid 12, började städa, rensade ur diskmaskinen, pratade i telefon, tittade tv, lagade mat, tittade tv igen(dokumentär om familjen Osbournes på E) och nu sitter jag här. Jag är ledig idag så jag passar på att vara extra slö, härnäst ska jag nog lägga mig i sängen eller kanske läsa nåt?
Jag skulle åka till Kiruna, men jag mådde inte så bra på morgonen, så pappa hoppade in istället. De har haft en barnfri dag idag. Välbehövd säkert. Mamma ringde när de var på nan king, pappa gillade inte maten. Gulligt att han ens satte sin fot där.



Söta föräldrar


27 januari

Jag vaknade av att jag hade spindlar i sängen. De kröp på mina fötter och de var jätte stora, trodde jag. Som tur var det bara en dröm, en oskyldig dröm som skrämde vettet ur mig.
Urch säger jag bara, de var inte roligt. Mina närmsta vet att jag HATAR spindlar, min största fobi i livet. Varför finns dom ens?
Fortfarande sjuk, de känns som att det varken blir bättre eller sämre. Jag äter halstabletter och alvedon, använder nässpray och ändå hjälper ingenting. De värsta är nog att känna den här mattheten som jag gör, man orkar inte mycket kan jag säga. Jag får se om jag orkar åka med mamma till Kiruna imån. Hon ska till frisörer, jag funderar på att klippa mig också. De hade behövts. Ändå var de inte så länge sen jag klippte mig, men de växer ju så snabbt. De behövs iallafall piffas upp, de är ett som är säkert!

Idag började jag längta till fjälls. Jag tänkte tillbaka på förra året när vi gjorde våran tripp. Jag och Ida plus gänget. :) Åhh, bara ja nämner det börjar det kittla i kroppen. Tänk dig vitt vitt vitt överallt ett stort lugn och en skoter på isen, Johannes liggandes på renhuden med ansiktet i pimpelhålet, Ida vid elden med pilsnerkorven i högsta hugg, Nisse som borrar några hål och jag surandes över min brända näsa. De kanske inte låter särskillt trevligt, men man vänjer sig. Så kan de bli bättre? Ja tror inte det.




Härlig bild vid Pältsa

Dagens sjukling


26 januari

Mamma mia vad jag mår dåligt. Min halsont och huvudvärk har spridit sig över hela kroppen. Och ja ska jobba idag? Det kommer säkert att gå bra, men ja lär få slita mer än vanligt.
Snälla snälla influensa, försvinn!

Mitt paket från Hm som jag beställt för länge sen har fortfarande inte kommit. De konstiga är att ja fått aviseringen förra veckan redan. Underligt. Man börjar ju fundera på olika orsaker. Mina är bland annat att paketet flygit ut ur lastbilen och att någon hittat paketet i diket, tagit med det hem, snott mina kläder mmmmmm.
Snälla snälla paket, kom! inte för att det är brådskande att få just kläderna, ja behöver inte dem här i byn. haha . Men man vill ju fortfarande veta att de kommer rätt!

Sjukdomar och skolycka

Jag mår ganska dåligt idag. Har halsont och huvudvärk bland annat. Jag tog en alvedon nyss och blandade med c-vitamin, mamma sa att det skulle hjälpa. Mammor vet.
Dagen hittils har i stort sett varit värdelös, jag har inte gjort någon nytta alls! Duschat har jag hunnit, men för övrigt har jag bara suttit här, framför datorn. Snart får jag väl fyrkantiga ögon.

Om inte annat har jag hunnit lägga bud på ett par skitsnygga skor. Hoppas att jag vinner. Vill verkligen ha skorna. De är ett par svarta ankelboots med hög klack. Precis min stil!
Men det verkar som att det inte bara är jag som är intresserad, den där jävla cissipissi eller va hon kallar sig ligger tätt efter med buden. Men nu kan ingen knäcka mig! Förhoppningsvis. Så länge priset ligger under 500 lappen kommer jag kämpa!




Dagens bild



J i vagnen.

Nya tag

Jag tänker tillbaka på tiden som varit, åren som gått. Vi har mognat och nu ser vi världen med andra ögon. Vi är inte de "små flickorna" som brukade springa nakna på gräsmattan längre, vi är såkallade vuxna, eller ska jag säga förvuxna?
Jag vet vem jag är och jag vet vad jag vill! Jag vet vars jag har mina vänner och min familj, vad finns det att oroa sig över? Livet går vidare och jag är glad över att jag mår bra och att NI mår bra .
Punkt.

Jag och min grabb gör stora framsteg. Vi börjar förstå varandra mer och mer. Ibland tittar han på mig med de där stora ögonen och viskar någonting som jag inte uppfattar, han är så underbar, jag vill bara krama och aldrig släppa taget!
När han kommer springades mot mig och ropar BUSA så kan man bara inte låta bli att smälta.
Ärligt talat var han lite besvärlig igår, mycket på grund av febern och hostan, men man får aldrig släppa taget och ge upp. De är bara att ta ett djupt andetag, bita sig i tungan och försöka lugna med vänliga ord.
De brukar hjälpa :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0