Bilder från min helg

Har inte hunnit skriva alls om min fantastiska helg, då vi firade min 20-års dag!
Nå vi var iallafall i Kiruna och jag hade hyrt Mattárahkká efter norge vägen. Där bastade vi och badade badtunna, hur mysigt som helst! :) Det var verkligen helt underbart, och det bästa var att jag fick umgås med mina fina! Efter detta hade jag fest hemma, välkomstdrinkarna flödade och tequilan tog visst slut? Fan så kul vi hade alltså :) Till er som inte var med missade verkligen något !
Hade massor av bilder i stan, men jag kan lägga upp några som jag snodde av mia.



















Nu fick de vara bra :) Tack till alla ni som var med, än en gång, jag är så lycklig :)

Idag är ingen vanlig dag va?

Grattis på mig själv! De blir jävligt jobbigt att lära sig att skriva en annan siffra nu när jag just hade lärt mig att skriva 19. Men, de är ju livets gång. God natt!


Hanna min syster.

Hanna. Jag saknar dig!
Jag saknar tiden då vi var små och kollade på pelle svanslös varje dag efter skolan. När vi satt vakna sent på nätterna och käkade lussebullar framför teven. Jag saknar dig och ditt eviga gnäll om att vi ska massera varandra. Jag saknar ditt skratt, din söta lilla näsa. Haha. Jag saknar till och med dig när du är sur! Ditt tjat om att man inte ska vara elak.- Tur att du kommer hem imon, för en jul utan dig är ingen jul alls :) Och för den delen, ett liv utan dig är inget liv heller ;) Ähh, nu var jag alldeles för känslosam. Haha. HEJ DÅ!




Japp, de är kvällens tankar.

Ibland förstår jag ingenting och det händer att jag inte ser varje minsta detalj genom mina suddiga glas. Ibland förstår jag precis allting och det händer faktiskt att jag ser klarare än jag någonsin gjort förut.
Idag slog det mig vad olika människor det finns, okej jag har väl tänkt den tanken förut, men nu vet jag detta med all säkerhet. Och jag lovar, människan är ingen att leka med.
Allt jag gör härdanefter tänker jag tänka igenom ett par gånger innan. De är hemskt vad man ska behöva gå igenom bara för att man litade för mycket på sitt eget hjärta för en sekund eller två. Bråka inte med ditt hjärta, de är ändå du själv som får lida i slutändan. Den/det går inte att lura eller spela spel med, för den vet mest och bäst!
Ibland gör man saker som man senare kanske kommer att få ångra, jag borde ångra, men det gör jag inte. Jag är bara glad, för jag har en erfarenhet extra i kappsäcken. Ärligt talat förstår jag mig inte på dig, dig och dig alls. Ni är inte kloka någonstans. Som jag alltid sagt, dem som betyder mest finns alltid kvar. Jag vet nu och NU förstår jag precis. Egentligen hade jag velat skriva så mycket här, men jag gör inte det för lite respekt i kroppen har jag. Mitt hjärta talar. Vad är det som är så svårt att förstå, eller svara inte ens på den frågan. Jag vill inte veta.

Jag lever mitt liv nu, för senare kanske det är försent. Om de är så här det är menat att vara, kan jag inte säga något mer. Och nu ska jag inte tänka mer på det här, för nu la jag det bakom mig. Så snälla underbara, tänk.


Me right now



Tänkte ni ville veta..

En grej bara



Pratade alldeles nyss med min vän Mia. Hon var på väg till flyget som ska ta henne hem! Så om exakt en vecka kommer jag få se henne igen :) Ibalnd saknar jag henne ganska mycket, men när jag säger det till henne blir jag bara kallad gnällkärring. Haha. Hon är fett jävla stenhård! Och när jag säger att hon är bra, då är det hon som skrattar allra högst. De är så hon gör LIKSOM. Nu ska jag på stan.

Tja

Ja de är ju så

Idag var en bra dag. En lycklig dag, en rolig dag! Och jag sitter och lyssna på knasig musik, vad är de för fel på mig?

Nå inatt fick jag en hel del fyllesamtal. De var många som var ute i farten och slirade, gjorde städerna osäkra. En hel del skitsnack som man fick lyssna på, ibalnd fick jag lyssna på lite tårar och ledsna miner oxå. Men då sa jag bara till den personen, att det är alkoholen som vill prata :)
Medans alla var ute och hade kul, satt jag här hemma. Ensam i mörkret. De var ganska skönt, men ändå såå tråkigt. Kollade lite idol, käkade lussebullar, drack glögg. Sysselsatte mig så gott jag kunde, pratade ju även en hel del i telefon. Tror jag kommer dö i förtid av, hjärncancer? Haha. Nä jag skämtar bara !

Ska gå och lyssna på denna uderbara låt, som får mina tankar att flyga iväg till en annan plats, Tja!

Happy birthday to you

GRATTIS på födelsedagen världens bästa Jonathan! :)


...

Jag tänker tillbaka på gamla tider. På tider då vi hade kul, på tider då vi hade det mindre kul. Tänker tillbaka på de tider då vi gjorde en massa grejer, på den tiden då vi alltid kunde lita på varandra. Lyssnar på musik som får mig att minnas, som får mig att vilja glömma. Musik som får mig att förstå, musik som brukade kännas bra då. En speciell låts melodi strömmar ut ur mina högtalare just nu. Jag minns, ler, skrattar lite för mig själv. För de här är en bra låt, som bara ger mig bra minnen. När jag blundar ser jag det framför mig, våra resor, våra äventyr. Jag ser det, jag lovar. Och jag minns allting, helt säkert. Om jag blundar, lyssnar och minns, ser jag även dem. Skratten. Skratten som blev allt för få, skratten som var många då. 
Nu måste vi hitta vårat egna fjäll, göra upp våran egna eld, grilla våran egna korv och skratta åt våra egna skämt. Och jag längtar verkligen. Jag vet hur det känns när skrattet på ens mun känns långt borta, när tårarna i ens ögon känns alldeles för nära. Jag vet. Jag vet också att det kommer tillbaka, skrattet. Och minnerna, de blir bara fler och fler. Längtan till det som varit blir mindre, och lyckan över det man har, blir större. Jag vet inte, men jag tror! Och hoppas.


 
               

Jag minns!

De är det-

De är illa när man inte kan sitta på en trappa utomhus utan att få urinvägsinfektion.
De är illa när man börjat få rynkor vid 20-års åldern.
De är illa när man glömmer att borsta tänderna på morgonen.
De är illa när man sitter och tittar på playhousedisney och sjunger med i alla låtarna.
De är illa när man får höra att man beter sig som en tioåring, även om man är det dubbla.
De är illa när man känner sig som en tioåring, då man är 10x2.
De är illa när man börjat lyssna på gamla låtar, som ger gamla DÅLIGA minnen.
De är illa när ens sysselsättningar på dagarna är datorn och tv;en.
De är illa när man inte kan backa ordentligt även om man haft körkort i två år.
De är illa att behöva sno iphones för att man inte har någon egen.
De är illa när man börjar ringa och väcka folk mitt i natten.
De är illa när man träffar sin pappas kompis på krogen.
De är illa när sin pappas gamla kompis vill dansa med dig på krogen.
De är illa när lilla snigel rullar runt runt på spotify.
De är illa när man bor i en by som gud glömde.
De är illa när det enda man kan glädja sig åt är kompisens bajshistorier.
De är verkligen illa att det blev så här många De-är-illa på listan. 

Tjabba

God natt!


Så här känner jag mig just nu!

Tja!

Keep calling my baby




Nu är det jul igen !









Lite julpyntat har det blivit här i huset. Dock saknas våran gran fortfarande, men den väntar vi med ett par dagar till. Eller så drar vi fram den redan idag? Vi får väl se.

-----------------------------------
Inatt slog mig en tanke, vem hade jag varit utan er? Som han säger i låten, i´m nobody without you!


Jag har blivit lurad.-

Ja precis som rubriken säger, jag har blivit lurad. Det hände för ungefär 2 dagar sedan. Det är min vän Mia som är den skyldige. Som de flesta vet har jag inte haft någon facebook, och jag har klarat mig hur bra som hellst utan en också. Har inte behövt någon, inte velat ha någon. Tills nu. Hon har lurat mig, gjorde en användare i mitt namn. Skickat ut vänförfrågningar och nu är jag där, fast i skiten. Olle tycker det är synd att jag blivit indragen i detta, jag vet inte om jag ska tycka som honom. Just nu är jag lite kluven, vet inte riktigt vad jag ska tycka om detta. Fattar inte så mycket än så länge, men mia gav mig ett dilemma. En vecka med facebook, om jag inte trivs är det bara att ta bort. Jag ska ge det en vecka, men jag gillar bilderna jag kan titta på :) De ska jag inte ljuga om ...

haha.

Jag vet att du är patetiskt och känslig just nu, men jag visste fan inte att du skulle falla så lågt? Snälla, ryck upp dig. Öppna ögonen! Jag önskar dig något bättre än det. Eller den?
Och till dig tjockis, passa dig.


Jag gillar den här bilden.



Förra julen btw. Tycker jag var fin :)

Mamma håller på att göra köttbullar, de är det godaste! Hatar köpta skit, hemmagjorda är det bästa! Nåjå ska gå och smaka dem nu. Hej då!

Hur?

Hur kommer det sig att så många hittat in på min lilla blogg just idag? Verkligen konstigt. Och 8 kommentarer i ett inlägg här nedan? Ja herregud, de är konstigt.


I´m in loove

Red Velvet Dress SEK 499, Rare Fashion - NELLY.COMRed Velvet Dress SEK 499, Rare Fashion - NE<a href=Red Velvet Dress SEK 499, Rare Fashion - NELLY.COM

Nelly.se

Kan du höra ditt skratt?

Idag såg jag en stjärna falla.
Det hände för ungefär en halvtimme sedan. Himlen var alldeles svart, det enda som lyste upp vägen för mig var månens sken. Den var så stark och stjärnklar. Hjärtat stannade till för en sekund, rösten försvann, i andra änden av luren ekade det tomt. Men jag såg en stjärna falla! Hörde personen i andra änden säga, "önska dig något, fort, gör det nu!".
Varför är det alltid så svårt att komma på vad man ska önska i stundens hetta? Annars har man alltid dem staplade på hög. Men jag såg en stjärna falla och jag önskade! Jag önskade en bra önskan, en önskan som inte gynnar mig alls. Men en önskan som förhoppningsvis gör någon annan lycklig, och ifall den personen blir lycklig, då blir jag det också. Så på ett sätt önskade jag egentligen rätt. Det är inte varje dag man ser något sådant, så jag hoppas verkligen att min önskan slår in. En stund trodde jag att det var en komet som skulle spränga hela jorden i små bitar, men så fel jag hade :)


1 december

Idag är det bara 23 dagar kvar till julafton och 22 dagar till min födelsedag! Någon som tittat julkalandern? :P Den verkar iaf skit dålig, har inte sett den, men läste något om den. Nu för tiden är alla julkalendrar jätte tråkiga, när jag var liten var det alltid något kul! Typ pelle svanslös. Haha. (Alltid varit min favorit)
Idag har vi varit ute och lekt, jag och J. Kom in för en stund sen. De var lite kallt faktiskt, men ändå härligt! Precis så det ska vara. Mia sa att det var 6 plus grader i stockholm. Hur kul är det på en skala?

Nu rullar Lilla snigel på spotify om och om igen. Ska dra mig vidare!

TJA!

RSS 2.0