Hemma igen

Skönt att vara hemma återigen. Min vistelse med Mia i Luleå var kort, men effektiv! Det inhandlades en del, men vi begränsade oss. Jag är mycket stolt över inköpen! Kul att vara med min vän också. De var ett bra tag sen sist. Nu ska jag och min gubbe lägga oss, jag har varit vaken ett flertal gånger inatt såjag är trött. Jag har bland annat  vaknat av att Mia suttit och kollat foton, mitt i natten? Konstig typ det där. Hon snarkar också. Verligen kvinnligt.. Haha. Jjaja, god natt!

Kommentarer
Postat av: Mia

för det första så är jag förkyld och täppt i näsan på natten därav snarkningen och för det andra så kunde jag inte somna, allt för många tankar snurrade i min skalle därav anledningen till att jag kollde foton mitt i natten! tack och adjö leva eller dö

2009-03-21 @ 00:28:50
Postat av: ida,

haha, du har alltid snarkat mia och kommer alltid att göra det! Dreglar gör du också, men det är väl ett tecken på att du sover gott och det är ju bra:)

2009-03-21 @ 10:51:48
Postat av: Mia

Ida jag har inte alls alltid snarkat så det så!! jag vet några personer som sovit mer med mig än vad du har. punkt slut! dreglar kan hända att jag gör när jag är jävligt full å har somnat!! om du vill så kan jag börja atakera dig med dina svageheter! vi kanske skulle kunna ta upp ditt äckliga skakande av snuset??? just precis, där blev du tyst!

2009-03-21 @ 17:41:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0